ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

A. Vogel KelpasanVeg Merilevätabletti 150 tabl.

14
A. Vogel KelpasanVeg Merilevätabletti 150 tabl.
14,00 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Kelpasan on jodia sisältävä merilevävalmiste, joka piristää ja tehostaa aineenvaihduntaa erityisesti paaston ja laihduttamisen yhteydessä.

Kelpasan sisältää Kelp-ruskolevää (Macrocystis pyrifera), joka kasvaa Tyynessä valtameressä muodostaen metsämäisiä kasvustoja. Se sisältää monia ravintoaineita, erityisesti jodia.

Ei suositella raskauden aikana eikä henkilöille joilla on tai on ollut kilpirauhassairaus.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Alfred Vogel tutustui Kelp-merilevään matkallaan Kaliforniassa. Alfred ui Tyynessä valtameressä joka päivä ja huomasi siellä kasvavan pitkän merilevän. Kasvi ei tuolloin ollut kovin tunnettu, mutta koska Alfred oli hyvin kiinnostunut kasveista hän päätti maistaa merilevää. Hän huomasi pian, ettei enää väsynyt untiretkillään niin nopeasti kuin aiemmin. Myöhemmin hän kehitti Kelp-merilevästä oman Kelpasan valmisteen, joka sisältää erityisesti jodia luonnollisessa muodossa.

Vogel - Fytoterapeuttiset valmisteet kasvilääkintään


Alfred Vogel (1902 - 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat - Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.129
Pakkauskoko 150 tabl.
Sisältää Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), peruna- ja maissitärkkelys, merileväjauhe 20%, soijapolysakkaridi, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat).
Käyttöohje Aikuisille 2-3 tablettia päivässä. 3 tablettia sisältää 150 µg jodia, joka on 100% päivittäisestä saantisuosituksesta. Ei lapsille.
Huom! Jos sinulla on kilpirauhassairaus, keskustele hoitavan lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisän käyttö ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö Ravintoaineet / vuorokausiannos (3 tablettia)
Jodia, 150 mikrog (100 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki A.Vogel
Valmistaja Vogel
Valmistusmaa Sveitsi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.09
Arvostelut