Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

A. Vogel Kelpasan Merilevätabletti 87 tabl.

A. Vogel Kelpasan Merilevätabletti 87 tabl.
13,40 €
G
V
Aineenvaihduntaa piristävä ja tehostava merilevävalmiste!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kelpasan on jodia sisältävä merilevävalmiste, joka piristää ja tehostaa aineenvaihduntaa erityisesti paaston ja laihduttamisen yhteydessä.

Ei suositella raskauden aikana eikä henkilöille joilla on tai on ollut kilpirauhassairaus.Vogel - Fytoterapeuttiset valmisteet kasvilääkintään


Alfred Vogel (1902 - 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat - Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.095
Pakkauskoko 87 tabl.
Sisältää Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), maissitärkkelys, merileväjauhe 20%, puuvillansiemenöljy.

Laktoositon
Käyttöohje 2-3 tablettia päivässä. 3 tablettia sisältää 150 µg jodia, joka on 100% päivittäisestä saantisuosituksesta. Ei lapsille.
Ravintosisältö Ravintoaineet / vuorokausiannos (3 tablettia)
Jodia, 150 mikrog (100 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki A.Vogel
Valmistaja Vogel
Valmistusmaa Sveitsi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.15
Arvostelut

Katso kaikki A.Vogel tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.