ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Strath Elixir Yrttihiivavalmiste 100 tabl.

Strath Elixir Yrttihiivavalmiste 100 tabl.
16,60 €
G
V

Saatavuus: Loppu varastosta

Luonnonmukainen, elimistöä vahvistava valmiste!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Strath Elixir on täysin luonnonmukainen, elimistöä vahvistava valmiste ja sen sisältämät ravinteet ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa vahvistaen ja tasapainottaen kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen. Strath sopii koko perheelle, urheilijoille, opiskelijoille, toipilaille – kaikille, jotka tarvitsevat hieman lisää virkeyttä elämään.

* parantaa vastustuskykyä
* torjuu flunssaa
* kohottaa suorituskykyä (fyysinen ja psyykkinen suorituskyky, väsymys jne.)
* parantaa lasten keskittymiskykyä (ADHD)
* vahvistaa ja kohentaa veriarvoja raskauden aikana
* lisää ikääntyvien vireyttäAlfred Vogel (1902 - 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat - Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.08
Pakkauskoko 100 tabl.
Sisältää Yrttihiivaplasmolysaattia 89%, maissitärkkelystä, täyteainetta (mikrokiteinen selluloosa, pektiini), paakkuntumisenestoainetta (piidioksidi).

Laktoositon
Käyttöohje Koko perheelle sopiva ja pitkäaikaiseen käyttöön soveltuva valmiste, jossa ei ole yliannostuksen vaaraa.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Strath
Valmistaja Vogel
Valmistusmaa Sveitsi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.1
Arvostelut