Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Warpaint Hampaiden Valkaisu 50 ml

37
Warpaint Hampaiden Valkaisu 50 ml
37,00 €
Täysin luonnollinen hampaiden valkaisija ja suun hyvinvoinnista monipuolisesti ja hellävaraisesti huolehtiva tuote.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Warpaint on täysin luonnollinen hampaiden valkaisija. Se on jauhetta, joka vaalentaa hampaiden tummentumia hellävaraisesti ja samalla vieläpä vahvistaa hampaita ja ikeniä. Warpaint sisältää bentoniittisavea, joka on mineraalirikasta ainetta. Mineraaleista kalsium ja kalium ovat erityisen hyviä hampaiden hyvinvointia ajatellen. Lisäksi kookoksen kuoresta saatu aktiivihiili toimii hampaita hellävaraisesti puhdistaen ja kiillottaen ilman, että hampaiden luonnollinen kiille vahingoittuu. Lisäksi luomulaatuiset appelsiinin kuori, piparminttu sekä sitruunamyrtti vähentävät tulehduksia sekä raikastavat suun ja hengityksen.

Tämä vegaaninen tuote sopii kaikenikäisille ja myös herkät hampaat ja/tai ikenet omaaville henkilöille. 50 ml purkki riittää sisällöltään noin 150 käyttökertaan
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.055
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Activated Coconut Shell Charcoal; Calcium Bentonite Clay; Organic Sweet Orange Peel; Organic Peppermint; Organic Lemon Myrtle
Käyttöohje Kasta puhdas, kostutettu hammasharja Warpaint-jauheeseen, harjaa hampaita pienin pyörivin liikkein kahden minuutin ajan. Pidä suu kiinni harjaamisen ajan! Voit myös jättää jauheen vaikuttamaan muutaman ekstraminuutin ajaksi tehostamaan vaikutusta. Huuhtele suu ja hammasharja hyvin. Käytä päivittäin tai niin usein kuin haluat. Warpaint sopii myös käytettäväksi osana Oil Pullingia yhdessä esimerkiksi kookosöljyn kanssa.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Warpaint
Valmistaja Ikonig Edge Pty Ltd
Valmistusmaa Australia
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 740
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 1 item(s)

Huipputuote
Toimii ihan oikeasti ja poistaa värjäymät. Hampaat vaikuttaa valkoisemmilta jo ensimmäsen käyttökerran jälkeen vaikkei tuote hammasluun väriä itsessään muutakaan.
Montako Tähteä?
Arvostellut Elisa / (Lähetetty 22.8.2016)

Katso kaikki Warpaint tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.