ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

We Love The Planet - Voidedeodorantti - So Sensitive 48 g

18.3
We Love The Planet - Voidedeodorantti - So Sensitive 48 g
18,30 €

Saatavuus: Varastossa

We Love The Planetin voidedeodorantti So Sensitive on soodaton ja alumiiniton luonnonkosmetiikka-tuote. Tämä voidemainen deodorantti sopii siis erittäinkin herkälle iholle. Sooda on korvattu hellävaraisemmalla maissitärkkelyksellä.

Deodoranttivoide on pakattu zero waste -periaattein kierrätyspellistä valmistettuun koteloon.

Deodorantti on metallisessa 48 gramman purkissa, ja sitä on kätevää kuljettaa mukana. Pienestä koosta huolimatta voidedeodorantti riittää kahdesta kolmeen kuukauteen, riippuen käytöstä.

Tuoksu on mieto kirsikankukkainen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Suureen suosioon nousseet We Love The Planet luonnonkosmetiikka deodorantit ovat orgaanisista ainesosista valmistettuja ja 100 % luonnonmukaisia. Ne eivät sisällä synteettisiä aineita ja ovat alumiinittomia – sisältää vain luonnollisia ainesosia, kuten luomukookosöljyä, maissitärkkelystä ja mäkikuismaöljyä.

Tuotetta on saatavilla voidemaisena sekä myös perinteisenä stickinä. We Love The Planet deodorantti imeytyy iholle nopeasti eikä tahraa vaatteita. Ja mikä parasta, se ei tuki huokosia!

Näistä luonnollisista deodoranteista on saatavilla kuusi ihanaa tuoksua, jotka sopivat niin naisille kuin miehillekin: Sweet Serenity, Original Orange, Mighty Mint, Lovely Lavender, Forever Fresh ja uutuutena hypoallergeeninen So Sensitive. Voidemainen deodorantti on pakattu kierrätyspellistä valmistettuun suloiseen rasiaan ja stick-deo biohajoavaan kartonkiin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.067
Pakkauskoko 65 g
Sisältää SO SENSITIVE (hypoallergeeninen): Zea Mays Starch, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Caprylic / Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Glyceryl Caprylate, hypoallergenic Perfume, Sodium caproyl Lactylate, Triethyl Citrate, Tocopherol, Helianthus annuus Seed Oil, Hypericum perforatum Flower Extract
Tuotemerkinnät Luomu
Tuotemerkki We Love The Planet
Sertifioinnit Deodoranteille on myönnetty NC-laatumerkki (Natural Cosmetics Standard) sekä raaka-aineena käytetylle 100 % luomukookosöljylle Eco-Control-laatumerkki.
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 381.25
Arvostelut