Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Manuka Hunaja Wedderspoon KFactor 12 500 g

39.2
Manuka Hunaja Wedderspoon KFactor 12 500 g

Special Price 39,20 €

Normaali hinta: 49,00 €

Runsaasti antioksidantteja sisältävä, antibakteerinen ja viruksia torjuva Manuka-hunaja on todella monitehoinen luonnontuote. Käyttökokemusten mukaan Manuka auttaa mm. ylläpitämään vastustuskykyä. Onpa tämä puhdas, kuumentamaton raakahunaja vielä herkullisen makuistakin!

Monipuolinen Manuka-hunaja

Manuka-hunaja on Uudesta Seelannista kotoisin oleva maineikas luonnontuote, jota alkuperäiskansa on käyttänyt vuosisatojen ajan sen monipuolisten terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi. Hunajan nimi tulee Manuka pensaasta (Leptospermum Scoparium), jonka nektaria mehiläiset keräävät. Pensasta esiintyy ainoastaan Uuden Seelaninin ja Australian alueella ja kuuluu tea tree ryhmään jolla on luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet yhdistettynä mehiläisten entsyymeihin antavat hunajalle ainutlaatuisen vahvoja antibakteerisia ominaisuuksia.

Wedderspoon KFactor

Wedderspoon on kehittänyt KFactor asteikon jolla mitataan Manuka-siitepölyn määrää hunajassa. KF12 luku tarkoittaa, että hunajassa on vähintään 65 % siitepölystä Manukasta. KF16 tarkoittaa vähintään 75 % ja KF22 vähintään 90 %. Toisin sanoen mitä korkeampi kerroin, sitä vahvempi on hunaja.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Raakaa Manuka hunajaa.

Runsaasti antioksidantteja sisältävä, antibakteerinen ja viruksia torjuva Manuka-hunaja on todella monitehoinen luonnontuote.

Onpa tämä puhdas raakahunaja vielä herkullisen makuistakin!

Iso 500g pakkaus.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.542
Pakkauskoko 500 g
Sisältää Manuka hunaja
Käyttöohje Manukaa on hyvä nauttia hyvinvoinnin tukena ja taudeilta ennaltaehkäisevästi noin teelusikallisen verran päivässä. Flunssan aikana 1 teelusikallinen 3-4 kertaa päivässä on hyvä määrä. Manuka hunaja on ruoka eikä se aiheuta haittaoireita vaikka söisi isoja määriä.

Älä kuumenna Manukaa, sillä kuumentaminen vie siltä tehoa.
Tuotemerkki Wedderspoon
Valmistusmaa Uusi-Seelanti
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 98
Arvostelut

Katso kaikki Wedderspoon tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.