ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wedderspoon Manuka Hunaja KFactor 12 250 g

34
Wedderspoon Manuka Hunaja KFactor 12 250 g
34,00 €

Saatavuus: Varastossa

Runsaasti antioksidantteja sisältävä, antibakteerinen ja viruksia torjuva Manuka-hunaja on todella monitehoinen luonnontuote. Käyttökokemusten mukaan Manuka auttaa mm. ylläpitämään vastustuskykyä. Onpa tämä puhdas, kuumentamaton raakahunaja vielä herkullisen makuistakin!

Monipuolinen Manuka-hunaja

Manuka-hunaja on Uudesta Seelannista kotoisin oleva maineikas luonnontuote, jota alkuperäiskansa on käyttänyt vuosisatojen ajan sen monipuolisten terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi. Hunajan nimi tulee Manuka pensaasta (Leptospermum Scoparium), jonka nektaria mehiläiset keräävät. Pensasta esiintyy ainoastaan Uuden Seelaninin ja Australian alueella ja kuuluu tea tree ryhmään jolla on luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet yhdistettynä mehiläisten entsyymeihin antavat hunajalle ainutlaatuisen vahvoja antibakteerisia ominaisuuksia.

Wedderspoon KFactor

Wedderspoon on kehittänyt KFactor asteikon jolla mitataan Manuka-siitepölyn määrää hunajassa. KF12 luku tarkoittaa, että hunajassa on vähintään 65 % siitepölystä Manukasta. KF16 tarkoittaa vähintään 75 % ja KF22 vähintään 90 %. Toisin sanoen mitä korkeampi kerroin, sitä vahvempi on hunaja.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Manuka-hunaja on erittäin monikäyttöinen luonontuote, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja jolla on luonnostaan antibakteerisia ja viruksia torjuvia ominaisuuksia.

KFactor Manuka-hunaja on aina:
- GMO-vapaata
- Raakaa ja pastöroimatonta
- Tuotantoketju on jäljitettävissä
- Kerätty ja pakattu Uudessa-Seelannissa
- Vapaa antibiooteista, glyfosaatista ja torjunta-aineista
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.277
Pakkauskoko 250 g
Sisältää Manuka hunaja
Käyttöohje Manukaa on hyvä nauttia hyvinvoinnin tukena ja ennaltaehkäisevästi noin teelusikallisen verran päivässä. Tiheytä annostelua 3-4 kertaan päivässä vastustuskyvyn ollessa koetuksella.
Älä kuumenna Manukaa, sillä kuumentaminen vie siltä tehoa.
Tuotemerkki Wedderspoon
Valmistusmaa Uusi-Seelanti
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 136
Arvostelut