Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

Manuka Hunaja Wedderspoon KF22 250 g

49.9
Manuka Hunaja Wedderspoon KF22 250 g
49,90 €

Manuka Hunaja kuin unelmaManuka Hunaja jota voi käyttää sekä ulkoisesti, että sisäisesti! Manukaa ylistetään sen antibakteerisista ominaisuuksista ja sitä voikin kokeilla esimerkiksi iho-ongelmiin kuten halkeilevaan tai kuivaan ihoon sekä pieniin haavoihin.

Luonnollisesti Manukaa voi myös syödä ja miten hyvältä se maistuukaan! Oli sitten karhea kurkku, flunssa, mieli stressaantunut tai allapäin niin tämä ihanainen hunaja pelastaa. Se hellii ja saa sekä kehon, että mielen paremmalle tuulelle sen suussa sulavalla maulla. Vie olosi uudelle tasolle!

Ehdottomasti suositeltava tuote kokonaisvaltaista hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Manuka-Hunaja sopii käytettäväksi myös teen tai kahvin kanssa, mutta paremmin se antaa tehoja kylmänä, joten suosittelemme syömään sen sellaisenaan tai esimerkiksi leivän päällä.

KF22 eli Kfactor22 tarkoittaa siitepölyn määrää joka saadaan manukan kukasta. KF22 on erittäin korkea ja tarkoittaa, että manukan siitepölyä on vähintään 90% koko hunajasta. Wedderspooilla on sisäinen laadunvalvontajärjestelmä, jossa he tarkistavat jokaisen erän kerrallaan varmistaakseen KF lukujensa paikkaansapitävyyden.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Manuka Hunaja lääkinnällisessä käytössäHunajaa on käytetty muinaisista ajoista jo hoitamaan haavoja, palovammoja, kipuja ja näppylöitä. Tämä pörriäisten keräämä ihana aine sisältää paljon antibakteerisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat haavoja pysymään kosteina ja suojattuina. Näin infektioita ei pääse niin helposti syntymään.

Sen lisäksi, että Manuka Hunaja maistuu hyvältä se saattaa tehdä jopa konkreettista hyvää myös suun hyvinvoinnille. Antibakteerinen vaikutus suussa on auttanut historian aikana pitämään hammaskiilteen kunnossa ja hymyn huulilla.

Karhea kurkku on tietysti sen lempivastus! Kun tätä nautitaan, on karheus pelkkä inhoittava muisto vain ja ääni taas kulkee.

Lisäksi Manukalla saattaa olla positiivista vaikutusta myös muihin elämän osa-alueisiin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 250 g
Sisältää Manuka hunaja
Käyttöohje Manukaa on hyvä nauttia hyvinvoinnin tukena ja taudeilta ennaltaehkäisevästi noin teelusikallisen verran päivässä. Flunssan aikana 1 teelusikallinen 3-4 kertaa päivässä on hyvä määrä. Manuka hunaja on ruoka eikä se aiheuta haittaoireita vaikka söisi isoja määriä.

Vältä kuumentamasta Manukaa, sillä kuumentaminen vie siltä tehoa.
Tuotemerkki Wedderspoon
Valmistusmaa Uusi-Seelanti
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 199.6
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 1 item(s)

Nami Manuka hunaja!
Manuka hunaja joka myös maistuu! Tämä on parhaimman makuinen kaikista manukoista joita olen testannut! Nam! ❤
Montako Tähteä?
Arvostellut Jinkseli / (Lähetetty 2.10.2018)

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa