ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Weleda Aufbaukalk (Rakennekalkki) I ja II 2x45 g

38.3
Weleda Aufbaukalk (Rakennekalkki) I ja II 2x45 g
38,30 €

Saatavuus: Varastossa

Kalkkiaineenvaihdunnan ja luuston terveyden tukemiseen kaikenikäisille!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Rakennekalkki tarjoaa tukea luustolle ja sopii käytettäväksi kaikenikäisille. Weledan rakennekalkit 1 ja 2 vaikuttavat suotuisasti elimistön kalkkiaineenvaihduntaan. Pakkaus sisältää kahta kalkkivalmistetta siitä syystä, että kalkkiaineenvaihdunta toimii eri tavoin valveilla ja levossa. Rakennekalkki 1 (punainen) on suunnattu aamulla otettavaksi ja rakennekalkki 2 (sininen) puolestaan iltakäyttöön.

Kalkista on hyötyä erityisesti pienille ja kasvuikäisille lapsille. Rakennekalkki vahvistaa jo odotusiässä lapsen luuston ja hampaiden tervettä rakentumista. Imetys- ja kasvuiässä kalkki tukee niin ikään vahvan luuston kehittymistä. Pienillä lapsilla kalkista voi olla hyötyä myös allergioiden ennaltaehkäisyssä.

Kalsium on yksi tärkeimmistä kivennäisainesta elimistössämme, josta yli 99% löytyy luustosta. Kalsium säätelee monia tärkeitäelintoimintoja, kuten esimerkiksi sydämen, lihasten ja hermoston toimintaa. Jos kalsiumin saanti on vähäistä, luustosta irtoaa kalsiumia tärkeiden elintoimintojen turvaamiseksi. Kalsiumin riittävä saanti on erityisen tärkeää lapsilla ja kasvuikäisillä, jolloin sitä tarvitaan luumassan muodostukseen. Naisilla kalsiumia kuluu raskauden aikana sikiön tarpeisiin ja imetyksen aikana maidon muodostukseen. Kalsiumia saadaan ravinnosta, mutta joskus elimistön kyky imeyttää ja hyödyntää sitä on puutteellista.Lue lisää Weledan Augbaukalk Rakennekalkista täältä!

Weleda - Itsehoitotuotteet luonnosta


Itsehoidon merkitys on Weledalle keskeistä. Itsestään huolehtiminen on usein helppoa eikä vaadi kummoisiakaan keinoja. Weleda haluaa tuotteillaan tukea ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. Weledan itsehoitohoitoon suunnatut tuotteet tuovat luonnon omaa voimaa terveyttä ylläpitämään. Tuotteet kannustavat käyttäjää ottamaan vastuun terveydestään, ja niillä on sairauksia ennaltaehkäisevä luonne. Hellävaraisessa, tarkoin valvotussa valmistusprosessissa käytetään biodynaamisesti viljeltyjä lääkekasveja, luonnollisia kasvimaailman eteerisiä öljyjä ja muita puhtaita luonnosta peräisin olevia raaka-aineita.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.2
Pakkauskoko 2x45 g
Sisältää Weleda Aufbaukalk I sisältää:

laktoosi, kurpitsankukka, apatiitti.

Weleda Aufbaukalk II sisältää:

laktoosi, osterinkuori, tammenkuorenhierre.
Käyttöohje Aufbaukalkki 1/ Rakennekalkki 1 (punainen)
Annostus: Aamuisin aterian yhteydessä otetaan ¼ teelusikallinen

Aufbaukalkki 2/ Rakennekalkki 2 (sininen)
Annostus: Iltaisin aterian yhteydessä otetaan ¼ teelusikallinen

Ravintolisävalmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saaylittää.Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Ravintosisältö Weleda Aufbaukalk I sisältää:

Apatiitti 0,001% 1 g, kurpitsankukka 1% 1 g, laktoosi 8 g

Weleda Aufbaukalk II sisältää:

Osterinkuorijauhe 0.5 g, tammenkuorihierre 0,1% 1 g, laktoosi 8,5 g
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 425.56
Arvostelut