ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Weleda Calendula hammastahna 75 ml

8.7
Weleda Calendula hammastahna 75 ml
8,70 €

Saatavuus: Varastossa

Hellävaraisesti suun terveyttä ylläpitävä hammastahna.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kehäkukka-uute neutraloi happohyökkäystä ja auttaa pitämään suuontelon terveenä. Kalsiumkarbonaatin (liidun) mineraaliperäiset ainesosat puhdistavat hellästi mutta perusteellisesti. Ei vaahtoa.

Ei sisällä piparminttuöljyä, sopii siksi homeopaattista lääkitystä saavalle. Raikas fenkoliöljyn maku.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.13
Pakkauskoko 75 ml
Sisältää Vesi, kalsiumkarbonaatti, glyseriini, savi, alkoholi, kehäkukkauute, mirhamiuute, ksantaani (luonnollinen sakeuttamisaine), fenkoliöljy, glyseriinihapon ammoniumsuola.
Käyttöohje Päivittäiseen hampaiden harjaamiseen. Purista sopiva määrä, 1- 2 cm, tahnaa kostealle harjalle ja puhdista huolellisesti pienin pyörivin harjausliikkein. Huuhtele.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Arvostelut