Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Weleda Calendula kasvovoide 50 ml

Weleda Calendula kasvovoide 50 ml
9,20 €
Hoitaa ja suojaa kasvojen herkkää ihoa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Calendula Face Cream hoitaa ja suojaa erityisesti pienten lasten kasvojen herkkää ihoa. Voide tukee ihon luonnollista toimintaa. Mieto manteliöljy tekee siitä pehmeän ja joustavan. Lääkekasvina tunnetun kehäkukan uute rauhoittaa ärsytyksiä. Puhdas mehiläisvaha suojaa ihoa kuivumiselta heikentämättä sen kykyä hengittää. Voiteen mieto eteeristen öljyjen tuoksu haihtuu hetkessä.

Calendula-kasvovoide levittyy iholle helposti ja imeytyy nopeasti. Voit käyttää sitä mietona käsi- ja vartalovoiteena. Voide sopii hyvin herkkäihoiselle aikuiselle.

Pakkasessa suojaa ihosi vedettömällä Calendula Wind and Weather Creamillä.

Weleda Calendula-sarja:

Lapsen iholla ei ole vielä sitä suojakalvoa, joka aikanaan pitää yllä ihon kosteus- ja rasvatasapainoa. Vastasyntyneen iho on viisi kertaa ohuempi kuin aikuisen ja siksi erityisen herkkä ulkoisille vaikutuksille. Vauva voi nopeasti menettää lämpöä, koska ihon lämpöä säätelevä ominaisuus ei ole vielä täysin kehittynyt.

Weledan Calendula-sarja edistää lämmittävän suojakerroksen muodostumista, jonka lapsi tarvitsee terveellisen ja harmonisen kehityksen takaamiseksi. Kasviöljyt hellivät lapsen ihoa antaen iholle lämpöimpulsseja. Rohtokasvi kehäkukka ja luonnolliset raaka-aineet toimivat vauvan ja lapsen herkän ihon suojamekanismeina.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.07
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Manteliöljy, vesi, villarasva, alkoholi, rasvahappoglyseridi, mehiläisvaha, kehäkukkauute, ksantaani, aitoja eteerisiä öljyjä.
Käyttöohje Päivittäiseen käyttöön, puhtaalle iholle. Kylmällä säällä levitä hetkeä ennen kuin menet ulos, jotta voide ennättää imeytyä.
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Sertifioinnit NaTrue
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 184
Arvostelut

Katso kaikki Weleda tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.