ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Weleda Calendula Shampoo & Vartalopesu 200 ml

Weleda Calendula Shampoo & Vartalopesu 200 ml
11,90 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Hellävarainen shamppoo ja pesuaine herkälle iholle ja hienoille hiuksille.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Calendula Shampoo & Body Wash on mieto herkän ihon ja hienojen hiusten shampoo ja suihkuaine, joka sopii hyvin pieneille lapsille. Se pesee ja hoitaa ihon hellästi, jättäen sen pehmeäksi ja joustavaksi. Silmiin joutuessaan se ei kirvele. Sen kasvipohjaiset pesuaktiiviset ainesosat ovat lempeitä iholla ja ympäristölle. Ekologisesti viljellyn kehäkukan uutteet rauhoittavat hiuspohjaa ja ihoa. Kevyt tuoksu on peräisin eteerisistä öljyistä ja haihtuu nopeasti.

Calendula-shampoo on dermatologisesti testattu erittäin herkällä iholla. Kuten kaikki Weledan tuotteet on sekin luonnossa hajoava, eikä siksi rasita ympäristöä.

Weleda Calendula-sarja:

Lapsen iholla ei ole vielä sitä suojakalvoa, joka aikanaan pitää yllä ihon kosteus- ja rasvatasapainoa. Vastasyntyneen iho on viisi kertaa ohuempi kuin aikuisen ja siksi erityisen herkkä ulkoisille vaikutuksille. Vauva voi nopeasti menettää lämpöä, koska ihon lämpöä säätelevä ominaisuus ei ole vielä täysin kehittynyt.

Weledan Calendula-sarja edistää lämmittävän suojakerroksen muodostumista, jonka lapsi tarvitsee terveellisen ja harmonisen kehityksen takaamiseksi. Kasviöljyt hellivät lapsen ihoa antaen iholle lämpöimpulsseja. Rohtokasvi kehäkukka ja luonnolliset raaka-aineet toimivat vauvan ja lapsen herkän ihon suojamekanismeina.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.231
Pakkauskoko 200 ml
Sisältää Vesi, sokeritensidi, manteliöljy, pesuaktiivisia aminohappoja, seesamiöljy, glyseriini, karrageeni, kehäkukka, ksantaani, maitohappo, aidot eteeriset öljyt.
Käyttöohje Käytä saippuan ja shampoon tavoin suihkussa ja kylvyssä. Huuhtele.

Alle 6-kk vanhan lapsen iho pestään vain tarpeen vaatiessa.

Shampoo ei kirvele, jos sitä joutuu silmiin.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Arvostelut