ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Weleda Calendula sinkkivoide 75 ml

Weleda Calendula sinkkivoide 75 ml
10,20 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Suojaa ja hoitaa vaippa-alueen herkkää ihoa .
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kehäkukka-sinkkivoide suojaa ja hoitaa vaippa-alueen herkkää ihoa. Jos iho on punoittava ja ärtynyt, sinkkivoide lievittää oireita. Puhdas mehiläisvaha ja ihoystävällinen villarasva muodostavat iholle luonnollisen, hengittävän kalvon. Kalvo suojaa ihoa kosteudelta mutta antaa sen hengittää. Manteli- ja seesamiöljyt edistävät ihon paranemista. Kehäkukka on tunnettu tulehduksia ja ihon ärsytyksiä lievittävänä lääkekasvina.

Weleda Calendula-sarja:

Lapsen iholla ei ole vielä sitä suojakalvoa, joka aikanaan pitää yllä ihon kosteus- ja rasvatasapainoa. Vastasyntyneen iho on viisi kertaa ohuempi kuin aikuisen ja siksi erityisen herkkä ulkoisille vaikutuksille. Vauva voi nopeasti menettää lämpöä, koska ihon lämpöä säätelevä ominaisuus ei ole vielä täysin kehittynyt.

Weledan Calendula-sarja edistää lämmittävän suojakerroksen muodostumista, jonka lapsi tarvitsee terveellisen ja harmonisen kehityksen takaamiseksi. Kasviöljyt hellivät lapsen ihoa antaen iholle lämpöimpulsseja. Rohtokasvi kehäkukka ja luonnolliset raaka-aineet toimivat vauvan ja lapsen herkän ihon suojamekanismeina.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.11
Pakkauskoko 75 ml
Sisältää Vesi, manteliöljy, seesamiöljy, sinkkioksidi, mehiläisvaha, lanoliini, rasvahappoglyseridi, savi, kehäkukkauute, kamomillauute, aitoja eteerisiä öljyjä.
Käyttöohje Levitä voidetta ohuelti, erityisesti vauvan ihotaipeisiin, reisiin ja takamukseen.Voide jättää iholle ohuen valkoisen kalvon.

Vinkki! Sinkkivoide sopii kaikenikäisille erilaisiin ihon ärsytyksiin. Vähentää palovammojen kirvelyä ja suojaa niitä, edistäen niiden paranemista. Akneihon rauhoittaja. Voidaan käyttää myös rikkinäiselle iholle. Kevyehkö, levittyy hyvin.
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Sertifioinnit NaTrue
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 136
Arvostelut