Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Weleda Calendula ulkoiluvoide 30 ml

11.15
Weleda Calendula ulkoiluvoide 30 ml
11,15 €
Suojaa herkkää ihoa pakkaselta, tuulelta ja viimalta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Calendula Wind & Weather-ulkoiluvoide suojaa herkkää ihoa pakkaselta, tuulelta ja viimalta.

Puhdas mehiläisvaha ja ihoystävällinen villarasva muodostavat iholle luonnollisen suojakerroksen haittaamatta ihon omaa hengittävyyttä. Arvokkaalla manteliöljyllä on ihoa hoitava vaikutus. Se tekee kuivan ja haavaisen ihon selvästi kimmoisammaksi. Calendula-ulkoiluvoide on vedetön ja erittäin riittoisa. Se sopii hyvin myös aikuisen herkälle iholle.

Muista! Kovassa viimassa ja pakkasella pitkään ulkoillessa ihoa suojaa paleltumiselta vain villavaate.

Weleda Calendula-sarja:

Lapsen iholla ei ole vielä sitä suojakalvoa, joka aikanaan pitää yllä ihon kosteus- ja rasvatasapainoa. Vastasyntyneen iho on viisi kertaa ohuempi kuin aikuisen ja siksi erityisen herkkä ulkoisille vaikutuksille. Vauva voi nopeasti menettää lämpöä, koska ihon lämpöä säätelevä ominaisuus ei ole vielä täysin kehittynyt.

Weledan Calendula-sarja edistää lämmittävän suojakerroksen muodostumista, jonka lapsi tarvitsee terveellisen ja harmonisen kehityksen takaamiseksi. Kasviöljyt hellivät lapsen ihoa antaen iholle lämpöimpulsseja. Rohtokasvi kehäkukka ja luonnolliset raaka-aineet toimivat vauvan ja lapsen herkän ihon suojamekanismeina.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 30 ml
Sisältää Manteliöljy, villarasva, mehiläisvaha, kehäkukkauutos, aidot eteeriset öljyt*, limonen*, linalool*, bentsyylialkoholi*, bentsyylisalisylaatti*, geraniol*. *aidoista eteerisistä öljyistä.
Käyttöohje Taputtele kasvoille ohuelti pieni määrä voidetta. Sen imeytymistä ei tarvitse odotella, voit mennä ulos vaikka saman tien.
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Sertifioinnit NaTrue
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 37167
Arvostelut

Katso kaikki Weleda tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa