Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Weleda Calendula vartaloöljy 200 ml

19.45
Weleda Calendula vartaloöljy 200 ml
19,45 €
Vauvan ihoa hoitava ja suojaava vartaloöljy.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Hoitava ja suojaava vartaloöljy. Vegaaneille sopiva.

Calendula-öljy on ihanteellinen pienen vauvan ensimmäinen hoitotuote. Se hoitaa ja suojaa lapsen herkkää ihoa muodostamalla sille suojaavan lämpökerroksen. Arvokas seesamiöljy pitää ihon pehmeänä ja joustavana, suojaa sitä kuivumiselta sekä ehkäisee ärsytyksiä. Kehäkukkauute lieventää ihoärsytyksiä ja edistää ärtyneen ihon toipumista. Öljy on tuoksuton.

Weleda Calendula-sarja:

Lapsen iholla ei ole vielä sitä suojakalvoa, joka aikanaan pitää yllä ihon kosteus- ja rasvatasapainoa. Vastasyntyneen iho on viisi kertaa ohuempi kuin aikuisen ja siksi erityisen herkkä ulkoisille vaikutuksille. Vauva voi nopeasti menettää lämpöä, koska ihon lämpöä säätelevä ominaisuus ei ole vielä täysin kehittynyt.

Weledan Calendula-sarja edistää lämmittävän suojakerroksen muodostumista, jonka lapsi tarvitsee terveellisen ja harmonisen kehityksen takaamiseksi. Kasviöljyt hellivät lapsen ihoa antaen iholle lämpöimpulsseja. Rohtokasvi kehäkukka ja luonnolliset raaka-aineet toimivat vauvan ja lapsen herkän ihon suojamekanismeina.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 200 ml
Sisältää Seesamiöljy, kehäkukan (Calendula officinalis) öljyuutos.
Käyttöohje Öljy käy päivittäiseen ihonhoitoon, vauvahierontaan, vaippa-alueen ja ihopoimujen puhdistamiseen ja karstan poistoon. Kylvyn se tekee liukkaaksi, minkä vuoksi suosittelemme kylpyveteen joko Rauhoittavaa kylpyä tai Voidekylpyä.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Sertifioinnit NaTrue
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 97,25 €
Arvostelut

Katso kaikki Weleda tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa