ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Weleda Calendula -voide 25 g

9.7
Weleda Calendula -voide 25 g
9,70 €

Saatavuus: Varastossa

Rauhoittava, antiseptinen voide, joka sopii avuksi pinnallisiin tulehduksiin, auringonpolttamiin, palohaavoihin, huonosti paraneviin ja tulehtumaan pyrkiviin ihoalueisiin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Weledan Calendula -voide on täydellinen valmiste kodin apteekkikaappiin kesäksi! Se helpottaa ihon hankaumia ja pieniä vammoja. Voiteen sisältämä laadukas kehäkukka tukee terveen ihokudoksen uusiutumista. Antiseptisen vaikutuksensa ansiosta voide sopii avuksi pinnallisiin tulehduksiin, auringonpolttamiin, palohaavoihin, huonosti paraneviin ja tulehtumaan pyrkiviin ihoalueisiin.Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0394
Pakkauskoko 25 g
Sisältää Aktiivinen ainesosa: Calendula officinalis (kehäkukka) 10%

Voidepohja: puhdistettu seesamiöljy, villavaha, mehiläisvaha, villavaha-alkoholit (sisältää butyloitu hydroksitolueeni), puhdistettu vesi.
Käyttöohje Levitä ihon vaurioituneisiin kohtiin päivittäin/tarpeen mukaan.
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Sertifioinnit NaTrue
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 388.8
Arvostelut