Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Weleda Imetystee 20 pss.

9.35
Weleda Imetystee 20 pss.
9,35 €
G
V
Rauhoittaa ja edistää harmonista imetystä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Sitruunaverbenaa sisältävä yrttitee rauhoittaa ja edistää harmonista imetystä. Imetystee sisältää aniksen, kuminan, fenkolin ja sarviapilan siemeniä sekä sitruunarautayrttiä, jotka kaikki ovat peräisin luonnonmukaisilta viljelmiltä. Teetä voidaan juoda raskauden loppuaikana ja koko imetyksen ajan. Suositeltava määrä: 3-6 kupillista vuorokaudessa. Laatikossa 20 yksittäin foliopakattua pussia.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 20 x 2 g
Sisältää Sarviapila, anis, fenkoli, kumina, sitruunarautayrtti (15 %).
Käyttöohje Yksi pussi 2 dl:n kuppia kohden. Annetaan hautua 3- 5 minuuttia riippuen siitä, minkä vahvuista teetä halutaan.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0,47 €
Arvostelut

Katso kaikki Weleda tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa