ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Weleda Raskausajan hoitoöljy 100 ml

Weleda Raskausajan hoitoöljy 100 ml
26,40 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Raskausarpia häivyttävä ja ennaltaehkäisevä hoitoöljy.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Mikäli sinulla on jo raskausarpia, voi niitä häivyttää Raskausajan hoitoöljyllä. Öljy vähentää arvenpohjan punoitusta ja nopeuttaa kudosten paranemista.

Taipumus raskausarpiin (stria) on perinnöllinen ja ihotyypistä riippuvainen. Raskausarviksi kutsutaan sellaisiakin ihon repeämiä, jotka syntyvät nopean kasvupyrähdyksen yhteydessä tai jyrkkien painovaihteluiden vuoksi. Raskausarpia ehkäistään ennalta huolehtimalla ihon joustavuudesta ja kosteudesta, mieluiten raskauden alusta asti.

Raskausajan hoitoöljyn käyttöä voi jatkaa kolme kuukautta synnytyksen jälkeen ja pidempäänkin, jos tarvetta ilmenee. - Weledalla on useita muita öljyjä, joilla voit hoitaa ihoasi, kaikki parasta kylmäpuristettua luomulaatua.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.28
Pakkauskoko 100 ml
Sisältää Manteliöljy, jojobaöljy, vehnänalkioöljy, aitoja eteerisiä öljyjä, arnikankukkauute.
Käyttöohje Öljy imeytyy parhaiten ja on miellyttävintä käyttää kun hierot sitä hiukan kostealle iholle. Kaada öljyä ensin pieni määrä kämmenille, lämmitä sitä niiden välissä ja hiero iholle.

Hiero erityisesti niille alueille, jotka ovat kovimmalla koetuksella raskauden aikana: vatsalle, reisille, rinnoille, takamukselle. Käytä päivittäin, aamuin illoin, suojaamaan ihoa kuivumiselta ja lisäämään sen joustavuutta.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Sertifioinnit NaTrue, Vegan
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 264
Arvostelut