ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Weleda Ratania hammastahna 75 ml

Weleda Ratania hammastahna 75 ml
8,70 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Vahvistaa suun limakalvoja ja ikeniä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Piparminttu- ja minttuöljyltä maistuva, vaahtoamaton Ratania-hammastahna vahvistaa suun limakalvoja ennaltaehkäisten siten ientulehdusta. Ratania-uute pitää suun limakalvot kunnossa, elastisina ja ikenet ehjinä. Mirhami-uute suojaa suuonteloa. Aidot eteeriset minttuöljyt pitävät hengityksen pitkään raikkaana.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.13
Pakkauskoko 75 ml
Sisältää Vesi, kalsiumkarbonaatti, glyseriini, savi, alkoholi, ratania- ja mirhamiuutteet, ksantaani (luonnollinen sakeuttamisaine), piparminttu- ja minttuöljy, fenkoliöljy, glyseriinihapon ammoniumsuola.
Käyttöohje Pursota hammastahnaa kostealle harjalle 1-2 cm. Harjaa huolellisesti pienin pyörivin liikkein.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Arvostelut