ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Weleda Rhinodoron nenäsumute 20 ml

15.35
Weleda Rhinodoron nenäsumute 20 ml
15,35 €

Saatavuus: Varastossa

Puhdistaa, kosteuttaa ja hoitaa luonnollisesti nenän limakalvoja.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Rhinodoron nenäsuihke puhdistaa, kosteuttaa ja hoitaa nenän limakalvoja täysin luonnollisesti, ilman keinotekoisia lisäaineita tai säilöntäaineita.

Suihke sisältää aloe veraa, joka on tunnettu kyvystään säilyttää kosteutta. Sopii käytettäväksi erityisesti kuivassa ilmassa, helpottamaan nuhan oireita sekä heinänuhaaikaan, kun limakalvot ovat ärtyneet. Ainutlaatuinen suolaliuoksen ja aloe veran yhdistelmä takaa Rhinodoronin tehokkaan vaikutuksen. Suositellaan nenän limakalvo-ongelmien hoitoon.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.045
Pakkauskoko 20 ml
Sisältää Natriumkloridi, kaliumkloridi, aloe vera geeli, vesi
Käyttöohje Suihkutetaan nenään päivittäin aina tarvittaessa. Sopii kaiken ikäisille.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Sertifioinnit NaTrue, Vegan
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 767.5
Arvostelut