ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Weleda Rintaöljy 50 ml

Weleda Rintaöljy 50 ml
15,85 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Tukee stimuloiden maidoneritystä ja joustavoittaa ihoa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Maidoneritystä tukeva, ihoa joustavoittava öljy. Rintaöljy sisältää aitoja haihtuvia öljyjä fenkolin ja kuminan siemenistä, joilla on pitkä perinne maidoneritystä stimuloivina aineina. Sen perustana oleva hieno manteliöljy tekee ihosta pehmeän ja sileän.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1167
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Manteliöljy, aitoja eteerisiä öljyjä (fenkoli, kumina ja meirami).
Käyttöohje Voidaan käyttää useita kertoja päivässä 38. raskausviikosta alkaen.

Lämmitä tippa öljyä kämmenissä. Hiero ihoon, ei kuitenkaan nännipihalle, kohti kaulaa ja dekolteealuetta. Öljyn hieronta edesauttaa verenkiertoa ja ylläpitää rinnan alueen lämpöä. Dermatologisesti testattu.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Sertifioinnit NaTrue, Vegan
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 317
Arvostelut