ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Weleda Suola hammastahna 75 ml

8.7
Weleda Suola hammastahna 75 ml
8,70 €

Saatavuus: Varastossa

Stimuloi syljeneritystä, ehkäisee karieksen, hammaskiven ja plakin muodostumista.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Stimuloi syljeneritystä, ehkäisee karieksen, hammaskiven ja plakin muodostumista. Suolahammastahnan käyttö on suositeltavaa erityisesti kuivasta suusta kärsiville.

Hammastahnan suolayhdistelmän suolakristallit stimuloivat sylkirauhasen syljeneritystä ja siten suun itsepuhdistavaa toimintaa. Luonnollinen natriumbikarbonaatti neutralisoi haitallisia happoja ja ehkäisee hammaskiven syntymistä.Mirhamiuute pitää suuontelon terveenä, rataniajuuriuute vahvistaa suun limakaloja ja ikeniä.

Suolahammastahna maistuu kirpeän suolaiselta ja jättää hampaat puhtaan ja liukkaan tuntuisiksi.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.13
Pakkauskoko 75 ml
Sisältää vesi, kalsiumkarbonaatti, glyseriini, savi, alkoholi, ratania- ja mirhamiuutteet, ksantaani (luonnollinen sakeuttamisaine), piparminttu- ja minttuöljy, fenkoliöljy, glyseriinihapon ammoniumsuola.
Käyttöohje Pursota hammastahnaa kuivalle harjalle 1-2 cm. Hammastahna stimuloi syljeneritystä, joten vettä ei tarvita harjauksen yhteydessä. Harjaa huolellisesti, pienin, pyörivin liikkein, huuhtele lopuksi. Jos ikenet vuotavat verta, huuhtele säännöllisesti Weleda Ratania-suuvedellä.
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Arvostelut