Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

Weleda Synnytykseen valmistautumisöljy 50 ml

18
Weleda Synnytykseen valmistautumisöljy 50 ml
18,00 €
Välilihan repeämisen ennaltaehkäisyyn ja synnytykseen valmistautumiseen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Synnytykseen valmistautumisöljyä voi käyttää 34. raskausviikosta lähtien raskausajan loppuun asti. Säännöllinen välilihan hieronta tekee ihosta elastisen sekä ehkäisee repeytymiä synnytyksen yhteydessä.

Öljy on täysin luonnollinen tuote, joka on suunniteltu erityisesti välilihan hoitoon. Sen pohjana on mieto manteliöljy ja E-vitamiinirikas vehnäalkiioöljy, jotka yhdessä hieronnan kanssa lisäävät sidekudoksen verenkiertoa ja joustavuutta.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Manteliöljy, vehnänalkioöljy, aitoja eteerisiä öljyjä.
Käyttöohje Hiero välilihaa säännöllisesti, neljästi viikossa n. 10 minuutin ajan. Hiero öljyä myös emättimen sisäpuolelle, varovasti kudosta venyttäen.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Sertifioinnit NaTrue, Vegan
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 360
Arvostelut

Katso kaikki Weleda tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa