ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Weleda Venadoron jalkageeli 200 ml

Weleda Venadoron jalkageeli 200 ml
35,40 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Viilentävä jalkageeli painontunteesta tai ajoittaisesta turvotuksesta kärsiville jaloille.


Venadoron viilentävä jalkageeli tarjoaa apua ihmisille, jotka tekevät seisomatyötä tai liikkuvat paljon. Jalkageeli sopii erittäin hyvin painontunteesta ja ajoittaisesta turvotuksesta kärsiville jaloille. Se piristää väsyneitä ja raskaita jalkoja ja toimii kuin näkymättön tukisukka. Venadoron vahvistaa ja elvyttää ihoa sekä sidekudosta samalla edistäen pintaverenkiertoa. Se on rasvaton ja imeytyy helposti ihoon.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.28
Pakkauskoko 200 ml
Sisältää Vesi, alkoholi, sitrusuute, taikapähkinätisle, glyseriini, arnikkiuute, takiaisjuuriuute, iiriksenjuuriuute, orapihlajanmarjamehu, orapihlajankuoriuute, natriumsilikaatti, ksantaani, kuparisulfaatti, sitruunahappo, aidot eteeriset öljyt
Käyttöohje Hierotaan jaloille ja pohkeille 1–2 kertaa päivässä.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Sertifioinnit NaTrue, Vegan
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 177
Arvostelut