Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!                          ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Weleda Yrtti hammastahna 75 ml

8.45
Weleda Yrtti hammastahna 75 ml
8,45 €
Mieto luonnonhammastahna, joka sopii herkillekin ikenille ja hampaille.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Mieto geeli herkille ikenille ja hampaille. Yrtti-hammasgeelin piin mineraaliperäiset ainesosat puhdistavat hyvin mutta hammaskiillettä vaurioittamatta. Geelin kamomilla- ja mirhamiuuttet suojaavat limakalvoja ja ovat hellät aroille ikenille. Vaahtoamaton, ei kuivata suun herkkiä limakalvoja.Weleda - Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa


Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 75 ml
Sisältää Glyseriini, vesi, piihappo, alginaatti (luonnollinen sakeuttamisaine), kamomillan, rataniajuuren ja mirhamin uutteet, alkoholi, minttuöljy, fenkoliöljy, eskuliini.
Käyttöohje Päivittäiseen suunhoitoon. Käytä pehmeää hammasharjaa, harjaa pienin, pyörivin liikkein, huuhtele .
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Weleda
Valmistaja Weleda AG
Valmistusmaa Saksa
Arvostelut

Katso kaikki Weleda tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa