ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Antioxidant Boost 60 kaps.

29
Wild Nutrition Food-Grown® Antioxidant Boost 60 kaps.

Special Price 29,00 €

Normaali hinta: 37,60 €

Saatavuus: Varastossa

Food-Grown® Antioxidant Boost on kehitetty etenkin naisille ja siinä on käytetty voimakkaita antioksidanttisia ainesosia.

Hapetusstressi voi lisääntyä kiireisen ja stressaavan elämäntyylin, ympäristösaasteiden, epäterveellisen ruokavalion tai sairauden vaikutuksesta. Se voi johtaa solujen DNAn vaurioitumiseen ja nopeuttaa ikääntymistä ja ikärappeumaa. Tämä puolestaan voi vaikuttaa ihon, luuston, hormonitasapainoon tai immuunipuolustuksen terveyteen.

Antioksidanttien lisäämisellä ravintoon on suojaava vaikutus ennenaikaista vanhenemista ja rappeumasairauksien kehittymistä vastaan. Naiset voivat tarvita antioksidanttitukea erityisissä elämänvaiheissa kuten raskauden suunnittelussa, vaihdevuosi-iässä tai hormonitasapainon ylläpitämisessä yleisesti.


Pääasialliset hyödyt

• Viinirypäleen siemen ja männynkuori antavat lisätukea vaativassa elämäntyylissä

• Sinkki edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina

• Maarianohdake ja kurkuma naisen elimistöä tasapainoittavina
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® Antioxidant Boost sisältää 2 vitamiinia, 5 mineraalia, glutamiinia, 5 yrttiuutetta ja koentsyymi Q10. C-vitamiini tukee raudan imeytymistä ja antioksidanttina se suojaa elimistön soluja hapetusstressiltä yhdessä E-vitamiinin, kuparin, mangaanin, seleenin ja sinkin kanssa.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1723
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettuja C-vitamiinia ja bioflavonoideja, porkkanauutteessa kasvatettua betakaroteenia; vitamiini- ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamana E-vitamiini, kupari, mangaani, seleeni, sinkki ja koentsyymi Q10; magnesium puhdistetusta merivedestä; glutamiini; mustikkauute (Vaccinium myrtillus); viinirypäleen siemenuute (Vitis vinifera); männynkuoriuute (Pinus sylvestris); luomu kurkuma (Curcuma longa).

Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

Säilytys: Säilytetään kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.
Ravintosisältö SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS 2 KAPSELIA SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA (VSV)):

Betakaroteeni 0,5mg *
E-vitamiini 25 mg a-TE** (208%)
C vitamiini 7 mg (8%)
Magnesium 30 mg (8%)
Sinkki 2.5 mg (25%)
Kupari 500 μg (50%)
Mangaani 2,5 mg (125%)
Seleeni 30 μg (55%)
Alfalipoiniihappo 50mg
L-Glutamiini 60 mg *
Mustikkauute 5 mg *
Gotu Kola-uute 120mg
Viinirypäleen siemenuute 95 mg *
Männynkuoriuute 30 mg *
Maarianohdakeuute 250mg
Kurkumajauhe 211mg *
*VSV ei määritelty ** a-TE= alfa-tokoferoliekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.62
Arvostelut