ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® KSM-66® Ashwagandha Plus 60 kaps.

17.9
Wild Nutrition Food-Grown® KSM-66® Ashwagandha Plus 60 kaps.

Special Price 17,90 €

Normaali hinta: 22,40 €

G
V

Saatavuus: Varastossa

Laadukas KSM-66 tukee yhdessä magnesiumin kanssa kehon fysiologista ja psykologista kestävyyttä ja auttaa stressaavissa elämänvaiheissa.

KSM66 Aswagandhaa pidetään ginsengin ja macan tavoin adaptogeeninä, jonka uskotaan lisäävän fyysistä ja henkistä suorituskykyä sekä vahvistavan elimistöä ja tukee elimistön palautumista stressistä.

Vegaaninen ja gluteeniton.

Pääasialliset hyödyt:

- Helpostusta kiireiseen elämään
- Vastustustuskykyä stressiin
- Parempaa keskittymiskykyä levottomille

Mitä KSM-66® tarkoittaa?

"KSM" merkitsee maantieteellisen alueen nimeä Intian Rajasthanissa, jossa ashwagandha luomuviljelytilat sijaitsevat. Siellä viljellään maailman laadukkainta ashwagandha-juurta. "66" merkitsee niiden yritysten määrä, jotka ovat osallistuneet tämän tuotteen kehittämiseen sen lopulliseen muotoonsa, 12-vuoden tutkimus- ja kehitystyön aikana.
Kuvaus

Yksityiskohdat

KSM-66® Ashwagandha Plus sisältää 500mg ashwagandhan juurta, sekä Food-Grown® Magnesiumia, jotka tukevat synergisesti elimistön stressinsietokykyä. Ashwagandha on erityinen intialainen yrtti, jota on perinteisesti käytetty tukemaan kehon fysiologista ja psykologista tasapainoa. KSM-66® Ashwagandha Plus on poikkeuksellisen laadukas luomusertifioitu ravintolisä, jonka valmistuksessa ei käytetä alkoholia tai muita liuottimia. KSM-66® Ashwagandhauutteesta on suoritettu ainakin yksitoista placebokontrolloitua kaksoissokkotutkimuksista, joiden tulokset tukevat sen käyttöä ahdistusta, masennusta ja stressiä vastaan. Tutkimuksissa on havaittu myös tilastollisesti merkittäviä vaikutuksia muistin, kognition, immuniteetin, urheilukestävyyden ja -palautumisen tueksi. Lisäksi se parantaa libidoa sekä miehillä että naisilla.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät
Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.218
Pakkauskoko 60 kaps
Sisältää KSM-66® Ashwagandha-uute (luomu), magnesium ravinnevahvistetusta Lactobacillus bulgaricuksesta. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä apuaineita, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, gluteenia, soijaa, hiivaa, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.
Käyttöohje 2 kapselia päivässä. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ravintoa. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville, imettäville, lääkärin hoidossa oleville tai lääkkeitä syöville vain lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV

Magnesium 30mg 8
KSM-66® Ashwagandha-uute 500mg *
Energiaa, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraattia mitättömiä määriä.

*VSV ei määritelty
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.37
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 1 item(s)

Ashwagandha joka toimii
Paras KSM66 Ashwagandha mitä oon testannu. About 30 minuuttia ja rentous iskee! Suositten!!
Montako Tähteä?
Arvostellut Flowerlady / (Lähetetty 21.11.2018)