Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Botanical Caprylic Acid Plus 60 kaps.

30
Wild Nutrition Botanical Caprylic Acid Plus 60 kaps.
30,00 €
Ainutlaatuinen sekoitus yrttiuutteita ja täysravintoaineita.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Botanical Caprylic Acid Plus -ravintolisä on ainutlaatuinen sekoitus yrttiuutteita ja täysravintoaineita.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Koentsyymi Q10 mineraalivahvistetun hiivan tuottamana; kapryylihappo kookosöljystä; punajalavan sisäkuoriuute (Ulmus rubra); valkosipuliuute (Allium sativum); glutamiini; kaneli (Cinnamomum zeylanicum); sitruunaruohouute (Cymbopogon citratus); greipinsiemenuute (Citrus x aurantium Paradisi-laji); piparminttu (Mentha piperita). Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.
Ravintosisältö SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS 2 KAPSELI SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA (VSV)):

Kapryylihappo 500 mg
Koentsyymi Q10 9,8 mg
Glutamiini 40 mg
Punajalavan kuoriuute 99,6 mg
Valkosipuliuute 59,6 mg
Kaneli 30,2 mg
Sitruunaruoho 20,4 mg
Greipinsiemenuute 20,4 mg
Piparminttu 9,8 mg
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 50
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa