ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient 45+ Woman 60 kaps.

30.1
Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient 45+ Woman 60 kaps.

Special Price 30,10 €

Normaali hinta: 37,60 €

Saatavuus: Varastossa

Yli 45-vuotialle naisille ammattitaidolla kehitetty yhdistelmä Food-Grown® - vitamiineja, mineraaleja ja yrttejä. Suunniteltu tukemaan elämän vaativia tilanteita sekä hormonaalisia, fyysisiä ja tunne-elämään liittyviä muutoksia.

Food-Grown® Daily Multi Nutrient 45+ sisältää erittäin ravinnerikkaita lähteitä magnesiumia, K-vitamiinia, mangaania, D-vitamiinia ja C-vitamiinia, jotka tukevat luiden pysymistä normaaleina. Sinkki, biotiini ja kupari edistävät ihon ja hiusten pysymistä normaaleina.

Valmiste sisältää myös B3 ja B5-vitamiineja sekä foolihappoa (luonnollisessa folaattimuodossa) ja nämä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Jodi ja seleeni edistävät kilpirauhasen normaalia toimintaa ja B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä sekä normaaleja psykologisia toimintoja ja B12-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sisältää vitamiinien ja hivenaindeiden lisäksi kasviuutteita tukemaan elimistön energiavarastoja, jokapäiväisen elämän hallintaa kuten myös sekä hormonaalisia, fyysisiä ja tunne-elämään liittyviä muutoksia joita tapahtuu tässä iässä. Luonnollista lisävahvistusta antamaan, tuotteeseen on lisätty Cordyceps-sientä ja kurkumaa. Alle 45-vuotiaille naisille suosittelemme Food-Grown Daily Multi Nutrient naisille-valmistetta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® Daily Multi Nutrient 45+ Woman sisältää B6- vitamiinia, joka auttaa tasapainottamaan hormonitoimintaa. C-vitamiini auttaa normaalin kollageenin muodostumisessa, jolla on merkitystä luuston, verisuonien, ruston, ikenien, hampaiden ja ihon normaaleille toiminnoille. Biotiini auttaa normaaleja psykologisia ja hermostollisia toimintoja sekä hiuksien, ihon ja limakalvojen normaaleja toimintoja.

Pääasialliset hyödyt
• D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luiden pysymistä normaaleina
• B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä
• Kurkuma täydentää tuotteen ominaisuuksia luonnollisella tavalla


Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.2222
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini ja bioflavonoidit, E-vitamiini keltaisesta herneestä, betakaroteeni porkkanavalmisteesta, vitamiini- ja ravinnevahvistetusta hiivasta K1-vitamiini, foolihappo (luonnollisessa folaattimuodossa) tiamiini, riboflaviini, B6-, B12- ja D3-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, biotiini, koliini, inositoli, GTF-kromi, boori ja koentsyymi Q10, Lactobacillus bulgaricuksesta magnesium, kupari, mangaani, seleeni, sinkki, molybdeeni, rauta, jodi ja kalsium, alfalipoiinihappo, kurkumajauhe, Cordyceps sinensis-jauhe ja betaiinihydrokloridi. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ/INNEHÅLLER (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV/% AV DAGLIGT REFERENSINTAG DRI)*:

D3-vitamiini/D3-vitamin 1.5μg 30
E-vitamiini/E-vitamin 5mg a-TE** 42
C-vitamiini/C-vitamin 30mg 38
K1-vitamiini/K1-vitamin 10μg 13
B1-vitamin/B1-vitamin 1.4mg 127
B2-vitamiini/B2-vitamin 1.6mg 114
Niasiini/Niacin 5mg 31
B6-vitamiini/B6-vitamin 2mg 143
Foolihappo/Folsyra 60μg 30
B12-vitamiini/B12-vitamin 1μg 40
Biotiini/Biotin 45μg 90
Pantoteenihappo/Pantotensyra 5mg 83
Kalsium/Kalcium 20mg 3
Magnesium 30mg 8
Rauta/Järn 3mg 21
Sinkki/Zink 4mg 40
Kupari/Koppar 500μg 50
Mangaani/Mangan 1mg 50
Seleeni/Selen 100μg 180
GTF-kromi/krom 50μg 125
Molybdeeni/Molybden 10μg 20
Jodi/Jod 20μg 13
Boori/Bor 1mg ***
Koliini/Kolin 2.5mg ***
Inositoli/Inositol 25mg ***
Alfalipoiinihappo/Alfalipoinsyra 20mg ***
Betakaroteeni/Betakaroten 1.5mg ***
Bioflavonoidit/Bioflavonoider 5mg ***
Kurkumajauhe/Gurkmejapulver
(95%kurkumiinia/kurkumin) 50mg ***
Cordyceps sinensis-jauhe/pulver 50mg ***
Betaiinihydrokloridi/Betainhydroklorid 50mg ***
Koentsyymi Q10/Koenzym Q10 0.2mg ***

***VSV ei määritelty /DRI ej fastställt **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti/a-TE-alfa-tokoferyl ekvivalenter
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.63
Arvostelut