ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Digestive Enzyme Complex - ruoansulatusentyymit - 90 kaps.

23.55
Wild Nutrition Food-Grown® Digestive Enzyme Complex - ruoansulatusentyymit - 90 kaps.
23,55 €

Saatavuus: Varastossa

Wild Nutritionin GMO-vapaa Digestive Enzyme Complex sisältää laajan kirjon täysin luonnollisella Food-Grown®-menetelmällä tuotettuja ruuansulatusentsyymejä. Nämä entsyymit ovat välttämättömiä ruuansulatukselle, jotta se pystyy pilkkomaan hiilihydraatteja, kuituja, proteiineja, rasvoja ja maitosokereita.

Tämä luontaistuote-ravintolisä tukee ruoansulatusta luonnollisesti. Digestive Enzyme Complexin valmistusmenetelmä tuottaa entsyymejä, jotka toimivat hyvin happamassa ja hapottamassakin mahassa.

Entsyymit nopeuttavat kemiallisia reaktioita kehossamme, eli toimivat toisin sanoen katalyyttinä. Ruoansulatusentsyymit puolestaan pilkkovat ruokaa pieniksi palasiksi mahalaukussamme.

Välillä entsyymit kuitenkin vähentyvät muun muassa ravinneköyhän ruoan tai stressin takia. Ruoansulatusentsyymivalmisteet auttavat rikastamaan luontaista ruoansulatusentsyymitoimintaa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, ovat ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä raakaruokamassassa, jossa ne kasvavat ja sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Ravintoaineita ei näin tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.149
Pakkauskoko 90 kapselia
Sisältää Amylaasi, proteaasi ja trilaktaasi fermentoidusta Aspergillus oryzaesta, lipaasi fermentoidusta Rhizopus oryzaesta, sellulaasi fermentoidusta Trichoderma longibrachiatumista ja kuumakäsitelty tumma riisijauhe. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita.
Käyttöohje Annostus: 3 kapselia päivässä (1 kaps aterian yhteydessä). Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille.

Jos sinetti kannessa on rikki tai puuttuu, tuotetta ei tule käyttää.

Suositeltuavuorokausiannosta ei tule ylittää.

Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö 3 kapselia sisältää:

Ruuansulatusentsyymit/Matsmältningsenzymer (Digezyme®) 150mg ** :
Sisältää/Innehåller:
Amylaasi/Amylas min. 24000 U/g,
Proteaasi/Proteas min. 6000 U/g,
Laktaasi/Laktas min. 4000 U/g,
Lipaasi/Lipas min. 1000 U/g,
Sellulaasi/Cellulas min. 200 U/g

Energiaa, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja mitättömiä
määriä/Obetydliga mängder energi, fett, protein och
kolhydrater.

**VSV (Vuorokautisen saannin vertailuarvo) ei määritelty
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.26
Arvostelut