ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Endo Complex 90 kaps.

37.85
Wild Nutrition Food-Grown® Endo Complex 90 kaps.
37,85 €

Saatavuus: Varastossa

Wild Nutrition Endo Complex on luonnollista kuukautiskiertoa tukemaan kehitetty yhdistelmä ravintomuotoisia vitamiineja, kivennäisaineita ja yrttejä. Endometrioosi on monimutkainen epätasapainotila, joka vaikuttaa häiritsevästi esimerkiksi immuunijärjestelmään, hermostoon sekä ruoansulatukseen.

Food-Grown® Endo Complex on kehitetty juuri näitä elimistön toimintoja tukemaan. Maarianohdake ja ravintomuotoiset kysteiini ja koliini toimivat synergisesti maksan tukijoina, ravintomuotoinen metioniini ja indoli-3-karbinoli auttavat liiallisen estrogeenin poistamisessa kehosta, suolahappo tukee ruoansulatusta ja ravintomuotoiset B6-vitamiini, rauta, sinkki, magnesium ja E-vitamiini tukevat elimistön energiantuotantoa, immuunijärjestelmää sekä hermostoa.

Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita.

Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.207
Pakkauskoko 90 kapselia
Sisältää E-vitamiini keltaisesta herneestä, B6-vitamiini vitamiinivahvistetusta hiivasta, magnesium ja sinkki mineraalivahvistetusta Lactobacillus bulgaricuksesta, rauta mineraalivahvistetusta hiivasta, metioniini ja kysteiini aminohappovahvistetusta hiivasta, inositoli ja koliini ravinnevahvistetusta hiivasta, Indole-3-carbinol, luomu maarianohdakejauhe, betaiinihydrokloridi. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.

Käyttöohje Annostus: 3 kapselia päivässä. Tuote soveltuu kasvissyöjille. Jos sinetti kannessa on rikki tai puuttuu, tuotetta ei tule käyttää. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.
Ravintosisältö 3 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA (=VSV)):

E-vitamiini 50 mg a-TE ** a-TE (417%)
B6-vitamiini 5 mg (357 %)
Magnesium 30 mg (8 %)
Rauta 10 mg (71%)
Sinkki 10 mg (100%)
Indole-3-carbinol 150 mg ***
Betaiinihydrokloridi 100mg ***
Luomu maarianohdakejauhe 100mg ***
Metioniini 50mg ***
Kysteiini 25mg ***
Inositoli 10mg ***
Koliini 10mg ***

Energiaa, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja mitättömiä määriä.

**aTE=alfatokoferoliekvivalentti
*** VSV ei määritelty
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.42
Arvostelut