Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® Fertility Woman 90 kaps.

38.7
Wild Nutrition Food-Grown® Fertility Woman 90 kaps.
38,70 €
Food-Grown® Fertility Woman -ravintolisä naisen hedelmällisyyteen.

KESTO 4-2018
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® Fertility Woman on ainutlaatuinen yhdistelmä Food-Grown® vitamiineja ja hivenaineita, ravinteita, aminohappoja ja rohdoksia. Ravintolisä sisältää mm. sinkkiä, joka edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. B6-vitamiini auttaa säätelemään hormonitoimintoja. Foolihappo edistää sikiön kudosten kasvua raskauden aikana. Rautaa ja foolihappoa tarvitaan solunjakautumisprosessissa.

KAMPANJA: Tilaa 1 tuote (sisältää kuukauden annoksen), lähetämme sinulle toisen kaupan päälle!
KESTO 4-2018


Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 90 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini; mineraalivahvistetun hiivan tuottamana K-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, B6-vitamiini, foolihappo, B12-vitamiini, D3-vitamiini, GTF kromi, seleeni, biotiini, koliini, inositoli, niasiini, molybdeeni, jodi, boori, rauta, mangaani ja pantoteenihappo; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettu E-vitamiini; sinkki ja kupari Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana; kalsium (Lithothamnion calcareum-levästä); magnesium (puhdistetusta merivedestä); porkkanauutteessa kasvatettu betakaroteeni; luomu punajuurijauhe; kiinanloisikka-sienijauhe (Cordyceps sinensis). Kasviskapseli (selluloosa). *GTF=glucose tolerance factor.
Käyttöohje 3 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 3 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV*:

D3-vitamiini 5 μg 100%
E-vitamiini 5 mg a-TE** 42%
C-vitamiini 30 mg 38%
K-vitamiini 25 μg 33%
B1-vitamiini 1,5 mg 136%
B2-vitamiini 1,5 mg 107%
Niasiini 4 mg NE*** 25%
B6-vitamiini 2 mg 143%
Foolihappo 200 μg 100%
B12-vitamiini 2 μg 80%
Biotiini 50 μg 100%
Pantoteenihappo 5 mg 83%
Kalsium 200 mg 25%
Rauta 6 mg 43%
Magnesium 75 mg 20%
Sinkki 5 mg 50%
Kupari/ 500 μg 50%
Mangaani 1 mg 50%
Seleeni/ 50 μg 91%
Kromi/ 30 μg 75%
Molybdeeni 45 μg 90%
Jodi 150 μg 100%
Boori 0,5 mg *
Koliini 5 mg *
Inositoli 5 mg *
Betakaroteeni 1 mg *
Luomu punajuurijauhe 50 mg *
Kiinanloisikka 100 mg *

*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
***NE=niasiiniekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0,43 €
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa