Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® Fertility Woman 90 kaps.

38.7
Wild Nutrition Food-Grown® Fertility Woman 90 kaps.
38,70 €
Food-Grown® Fertility Woman -ravintolisä naisen hedelmällisyyteen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® Fertility Woman on ainutlaatuinen yhdistelmä Food-Grown® vitamiineja ja hivenaineita, ravinteita, aminohappoja ja rohdoksia. Ravintolisä sisältää mm. sinkkiä, joka edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. B6-vitamiini auttaa säätelemään hormonitoimintoja. Foolihappo edistää sikiön kudosten kasvua raskauden aikana. Rautaa ja foolihappoa tarvitaan solunjakautumisprosessissa.


Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 90 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini; mineraalivahvistetun hiivan tuottamana K-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, B6-vitamiini, foolihappo, B12-vitamiini, D3-vitamiini, GTF kromi, seleeni, biotiini, koliini, inositoli, niasiini, molybdeeni, jodi, boori, rauta, mangaani ja pantoteenihappo; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettu E-vitamiini; sinkki ja kupari Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana; kalsium (Lithothamnion calcareum-levästä); magnesium (puhdistetusta merivedestä); porkkanauutteessa kasvatettu betakaroteeni; luomu punajuurijauhe; kiinanloisikka-sienijauhe (Cordyceps sinensis). Kasviskapseli (selluloosa). *GTF=glucose tolerance factor.
Käyttöohje 3 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 3 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV*:

D3-vitamiini 5 μg 100%
E-vitamiini 5 mg a-TE** 42%
C-vitamiini 30 mg 38%
K-vitamiini 25 μg 33%
B1-vitamiini 1,5 mg 136%
B2-vitamiini 1,5 mg 107%
Niasiini 4 mg NE*** 25%
B6-vitamiini 2 mg 143%
Foolihappo 200 μg 100%
B12-vitamiini 2 μg 80%
Biotiini 50 μg 100%
Pantoteenihappo 5 mg 83%
Kalsium 200 mg 25%
Rauta 6 mg 43%
Magnesium 75 mg 20%
Sinkki 5 mg 50%
Kupari/ 500 μg 50%
Mangaani 1 mg 50%
Seleeni/ 50 μg 91%
Kromi/ 30 μg 75%
Molybdeeni 45 μg 90%
Jodi 150 μg 100%
Boori 0,5 mg *
Koliini 5 mg *
Inositoli 5 mg *
Betakaroteeni 1 mg *
Luomu punajuurijauhe 50 mg *
Kiinanloisikka 100 mg *

*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
***NE=niasiiniekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.43
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa