Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® B Complex Plus 60 kaps.

27.85
Wild Nutrition Food-Grown® B Complex Plus 60 kaps.
27,85 €
Food-Grown® B Complex Plus auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® B Complex Plus sisältää: B2-vitamiinia, B3-vitamiinia (niasiinia), B5-vitamiinia (pantoteenihappoa),B6- ja B12- vitamiineja sekä foolihappoa (luonnossa esiintyvässä folaattimuodossa), jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo auttavat myös tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja yhdessä B1-vitamiinin ja niasiinin kanssa tukemaan normaaleja psykologisia toimintoja. Mangaani ja biotiini auttavat tukemaan normaalia energia-aineenvaihduntaa.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; vitamiini- ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamana B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini), foolihappo (luonnossa esiintyvässä folaatti-muodossa), B12-vitamiini (kobalamiini), biotiini, mangaani, inositoli, koliini, PABA (para-aminobensoehappo), koentsyymi Q10; B1-vitamiini (tiamiini), B3-vitamiini (niasiini) ja pantoteenihappo Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana; magnesium puhdistetusta merivedestä, kalsium merilevästä (Lithothamnion calcareum), Cordycept sinensis-jauhe. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ/INNEHÅLLER (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV/% AV DAGLIGT REFERENSINTAG DRI)*:

C- vitamiini/Vitamin C 20 mg 25%
B1-vitamiini/Vitamin B1 1,4 mg 127%
B2-vitamiini/Vitamin B2 1.6 mg 114%
Niasiini/Niacin 16 mg NE** 100%
B6-vitamiini/Vitamin B6 4,2 mg 300%
Foolihappo/Folsyra 200 μg 100%
B12-vitamiini/Vitamin B12 2 μg 80%
Biotiini/Biotin 50 μg 100%
Pantoteenihappo/Pantotensyra 10 mg 167%
Kalsium/Kalcium 200 mg 25%
Magnesium 75 mg 20%
Mangaani/Mangan 2 mg 100%
Inositoli/Inositol 10 mg *
Koliini/Kolin 10 mg *
PABA 10 mg *
Koentsyymi/CoEnzym Q10 0,4 mg *
Bioflavonoideja/Citrus Bioflavonoider 2 mg *
Cordyceps sinensis-jauhe/Cordyceps sinensis pulver 100 mg *

*VSV ei määritelty /DRI ej fastställt **NE=niasiiniekvivalentti/NE=niacinekvivalenter
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 46
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa