Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® B Complex Plus 60 kaps.

27.85
Wild Nutrition Food-Grown® B Complex Plus 60 kaps.
27,85 €
Food-Grown® B Complex Plus auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® B Complex Plus sisältää: B2-vitamiinia, B3-vitamiinia (niasiinia), B5-vitamiinia (pantoteenihappoa),B6- ja B12- vitamiineja sekä foolihappoa (luonnossa esiintyvässä folaattimuodossa), jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo auttavat myös tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja yhdessä B1-vitamiinin ja niasiinin kanssa tukemaan normaaleja psykologisia toimintoja. Mangaani ja biotiini auttavat tukemaan normaalia energia-aineenvaihduntaa.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; vitamiini- ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamana B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini), foolihappo (luonnossa esiintyvässä folaatti-muodossa), B12-vitamiini (kobalamiini), biotiini, mangaani, inositoli, koliini, PABA (para-aminobensoehappo), koentsyymi Q10; B1-vitamiini (tiamiini), B3-vitamiini (niasiini) ja pantoteenihappo Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana; magnesium puhdistetusta merivedestä, kalsium merilevästä (Lithothamnion calcareum), Cordycept sinensis-jauhe. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ/INNEHÅLLER (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV/% AV DAGLIGT REFERENSINTAG DRI)*:

C- vitamiini/Vitamin C 20 mg 25%
B1-vitamiini/Vitamin B1 1,4 mg 127%
B2-vitamiini/Vitamin B2 1.6 mg 114%
Niasiini/Niacin 16 mg NE** 100%
B6-vitamiini/Vitamin B6 4,2 mg 300%
Foolihappo/Folsyra 200 μg 100%
B12-vitamiini/Vitamin B12 2 μg 80%
Biotiini/Biotin 50 μg 100%
Pantoteenihappo/Pantotensyra 10 mg 167%
Kalsium/Kalcium 200 mg 25%
Magnesium 75 mg 20%
Mangaani/Mangan 2 mg 100%
Inositoli/Inositol 10 mg *
Koliini/Kolin 10 mg *
PABA 10 mg *
Koentsyymi/CoEnzym Q10 0,4 mg *
Bioflavonoideja/Citrus Bioflavonoider 2 mg *
Cordyceps sinensis-jauhe/Cordyceps sinensis pulver 100 mg *

*VSV ei määritelty /DRI ej fastställt **NE=niasiiniekvivalentti/NE=niacinekvivalenter
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0,46 €
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa