ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient 45+ Man 60 kaps.

37.6
Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient 45+ Man 60 kaps.
37,60 €

Saatavuus: Varastossa

Food-Grown® Daily Multi Nutrient Man 45+ -ravintolisä yli 45-vuotiaan miehen yleiseen hyvinvointiin.

Ainutlaatuinen Food-Grown® Daily MultiNutrient 45+ on kehitetty elämän tämän vaiheen fyysisiä ja kognitiivisia toimintoja ajatellen. Pääasiallisia alueita joita halutaan tukea ovat testosteronituotanto, sydän- ja verenkiertoelimet, energia-aineenvaihdunta ja vastustuskyvyn normaali toiminta. Valmisteeseen on lisätty alfalipoinihappoa, n-asetyylikysteiinia, betainihydrokloridia ja valittuja sienijauheita tukemaan vaativaa elämäntyyliä.

Tämä laadukas yhdistelmä Food-Grown® vitamiineja ja mineraaleja sisältää mm. sinkkiä, joka edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, D-vitamiinia joka edistää immuunipuolustuksen ja luiden pysymistä normaaleina sekä magnesiumia, joka edistää lihasten normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Valmisteeseen on lisätty betainihydrokloridia tukemaan mahahappojen tuotantoa. Elimistömme tuottaa vähemmän mahahappoja ikääntyessämme ja tämä voi heikentää ruoansulatusta ja mineraalien imeytymistä.

Toisiaan täydentävät ainesosat kuten reishi, männynkuoriuute sekä n-asetyylikysteiini on lisätty tuotteeseen yleisvahvistavina ainesosina tukemaan kiireisessä ja vaativassa elämäntilanteessa.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita.

Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.2122
Pakkauskoko 90 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; erilaisia karotenoideja; vitamiini- ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamina K-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, B6-vitamiini, foolihappo (luonnossa esiintyvässä folaatti-muoto), B12-vitamiini, biotiini, boori, koliini, inositoli, D3-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, GTF* kromi ja koentsyymi Q10; kupari, mangaani, seleeni, sinkki, molybdeeni, rauta ja jodi Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamina; kalsium merilevästä (Lithothamnion calcareum), magnesium puhdistetusta merivedestä, hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettu E- vitamiini, lykopeeni Blakeslea trispora-sienestä, männynkuoriuute (Pinus sylvestris), reishi/lakkakääpä (Ganoderma lucidum). Kasviskapseli (selluloosa). *GTF = Glucose tolerance factor
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Kapselin voi avata ja sisällön voi lisätä ruokaan tai juomaan.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:

Betakaroteeni 1.5mg
D3-vitamiini 5 μg 100%
E-vitamiini 6 mg a-TE** 50%
C-vitamiini 30 mg 38%
K-vitamiini 30 μg 44%
B1-vitamiini 1,4 mg 127%
B2-vitamiini 1,6 mg 114%
Niasiini 8 mg NE*** 50%
B6-vitamiini 2 mg 143%
Foolihappo 100 μg 50%
B12-vitamiini 2,5 μg 100%
Biotiini 25 μg 50%
Pantoteenihappo 5 mg 83%
Kalsium 100 mg 13 %
Magnesium 60 mg 16%
Rauta 1,5 mg 36%
Sinkki 4 mg 40%
Kupari 250 μg 25%
Mangaani 1 mg 50%
Seleeni 100 μg 182%
Kromi 50 μg 125%
Molybdeeni 10 μg 20%
Jodi 20 μg 13%
Boori 1 mg *
Koliini 2,5 mg *
Inositoli 25 mg *
NAC 30mg
Alfalipoiinihappo 20mg
Betaiinihydrokloridi 50mg
Luomu-Reishijauhe 70mg
Bioflavonoideja 9 mg *
Männynkuoriuute 20 mg *
Koentsyymi Q10 0,4 mg *


*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
***NE=niasiiniekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.42
Arvostelut