Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Child 60 kaps.

23.5
Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Child 60 kaps.
23,50 €
Ravintolisä lapselle tukee vastustuskykyä, luustoa, muistin toimintaa sekä lapsen kehoa eri kasvuvaiheissa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Child on 3–12 -vuotiaille lapsille suunnattu ravintolisä, joka sisältää vitamiineja, mineraaleja sekä mustaseljan marjauutetta. Ravintolisä tukee vastustuskykyä, luustoa, muistin toimintaa sekä lapsen kehoa eri kasvuvaiheissa. Tuote ei sisällä väriaineita tai sokereita. Yli 12-vuotiaille lapsille suositellaan Wild Nutrition Bespoke Teen -sarjan teini-ikäisille lapsille suunniteltuja ravintolisiä.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; erilaisia karotenoideja porkkanatiivisteessä kasvatettu betakaroteeni; vitamiini- ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamana D-vitamiini, K-vitamiini, riboflaviini, B6-vitamiini, foolihappo, mangaani, biotiini, jodi ja seleeni; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettu E-vitamiini, Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana B12-vitamiini, tiamiini, niasiini, pantoteenihappo, sinkki, rauta, kupari ja GTF* kromi; kalsium (Lithothamnion calcareum); magnesium (puhdistetusta merivedestä); mustanseljan marjauute (Sambucus nigra). *GTF= glucose tolerance factor. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 3-5 v. lapset 1 kapseli päivässä nesteen kera. 6-12 v. lapset 2 kapselia päivässä nesteen kera. Kapselin voi avata ja jauheen sekoittaa ruokaan tai juomaan. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
D3-vitamiini 2,7 μg 54%
E-vitamiini 3 mg a-TE** 25%
C-vitamiini 16 mg 20%
K-vitamiini 25 μg 33%
B1-vitamiini 0,3 mg 27%
B2-vitamiini 0,4 mg 29%
Niasiini 4 mg NE*** 25%
B6-vitamiini 0,5 mg 36%
Foolihappo 30 μg 15%
B12-vitamiini 1 μg 40%
Biotiini 25 μg 50%
Pantoteenihappo 1,3 mg 22%
Kalsium 200 mg 25%
Magnesium 75 mg 20%
Rauta 5 mg 36%
Sinkki 5 mg 50%
Kupari 500 μg 50%
Mangaani 0,5 mg 25%
Seleeni 13,5 μg 25%
Kromi 10 μg 25%
Jodi 23 μg 15%
Betakaroteeni 0,76mg *
Bioflavonoideja 1,6 mg *
Mustaseljanuute 50 mg *
*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
***NE=niasiiniekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0,39 €
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa