Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Child 60 kaps.

23.5
Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Child 60 kaps.
23,50 €
Ravintolisä lapselle tukee vastustuskykyä, luustoa, muistin toimintaa sekä lapsen kehoa eri kasvuvaiheissa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Child on 3–12 -vuotiaille lapsille suunnattu ravintolisä, joka sisältää vitamiineja, mineraaleja sekä mustaseljan marjauutetta. Ravintolisä tukee vastustuskykyä, luustoa, muistin toimintaa sekä lapsen kehoa eri kasvuvaiheissa. Tuote ei sisällä väriaineita tai sokereita. Yli 12-vuotiaille lapsille suositellaan Wild Nutrition Bespoke Teen -sarjan teini-ikäisille lapsille suunniteltuja ravintolisiä.


Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; erilaisia karotenoideja porkkanatiivisteessä kasvatettu betakaroteeni; vitamiini- ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamana D-vitamiini, K-vitamiini, riboflaviini, B6-vitamiini, foolihappo, mangaani, biotiini, jodi ja seleeni; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettu E-vitamiini, Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana B12-vitamiini, tiamiini, niasiini, pantoteenihappo, sinkki, rauta, kupari ja GTF* kromi; kalsium (Lithothamnion calcareum); magnesium (puhdistetusta merivedestä); mustanseljan marjauute (Sambucus nigra). *GTF= glucose tolerance factor. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 3-5 v. lapset 1 kapseli päivässä nesteen kera. 6-12 v. lapset 2 kapselia päivässä nesteen kera. Kapselin voi avata ja jauheen sekoittaa ruokaan tai juomaan. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
D3-vitamiini 2,7 μg 54%
E-vitamiini 3 mg a-TE** 25%
C-vitamiini 16 mg 20%
K-vitamiini 25 μg 33%
B1-vitamiini 0,3 mg 27%
B2-vitamiini 0,4 mg 29%
Niasiini 4 mg NE*** 25%
B6-vitamiini 0,5 mg 36%
Foolihappo 30 μg 15%
B12-vitamiini 1 μg 40%
Biotiini 25 μg 50%
Pantoteenihappo 1,3 mg 22%
Kalsium 200 mg 25%
Magnesium 75 mg 20%
Rauta 5 mg 36%
Sinkki 5 mg 50%
Kupari 500 μg 50%
Mangaani 0,5 mg 25%
Seleeni 13,5 μg 25%
Kromi 10 μg 25%
Jodi 23 μg 15%
Betakaroteeni 0,76mg *
Bioflavonoideja 1,6 mg *
Mustaseljanuute 50 mg *
*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
***NE=niasiiniekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 39
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa