ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Teenboy 60 kaps.

33.3
Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Teenboy 60 kaps.
33,30 €

Saatavuus: Varastossa

Ainutlaatuinen yhdistelmä Food-Grown® vitamiineja, mineraaleja ja yrttejä erityisesti teini-ikäisille pojille

Uusimmat tutkimukset ovat osoittaneet, että koska kasvu ja kehitys murrosiässä ovat hyvin nopeita, monien ravintoaineiden riittävä saanti on tässä iässä erittäin tärkeää. Monen teini-ikäisen ruokavalio ei kuitenkaan ole tarpeeksi monipuolinen ja ravintorikas täyttääkseen näitä tarpeita.

Teenboy-valmisteen sisältämät oleelliset ravintoaineet auttavat tukemaan normaaleja psykologisia ja kognitiivisia toimintoja, hormonaalista tasapainoa, sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupuneisuutta. Valmisteeseen on lisätty Reishi-sientä ja luomulaatuista artisokkaa tukemaan elimistöä aikana jolloin se kehittyy hyvin nopeasti.

Tutkimukset osoittavat, että monen teini-ikäisen ruokavaliosta jää puuttumaan tarpeelliset määrät mm. D-, C-, B1-B2-vitamiineja, magnesiumia, kalsiumia, rautaa ja sinkkiä. Kuten muissa Wild Nutrition tuotteissa, tässäkään valmisteessa ei ole apuaineita, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria tai makuaineita eikä lisäaineita, joita nuorille suunnatuissa tuotteissa usein on.

Pääasialliset hyödyt
• Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina
• B12-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa
• Kalsium ja D-vitamiini edistävät luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.22
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; porkkanatiivisteessä kasvatettua betakaroteenia; vitamiini- ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamina K-vitamiini, B1-vitamiini (tiamiini), B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini), foolihappo, B12-vitamiini (kobalamiini), biotiini, koliini, inositoli, D3-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, GTF* kromi, mangaani, seleeni, sinkki, molybdeeni ja jodi; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettua E-vitamiinia; Lactobasillus bulgaricus-bakteerin tuottamina kupari ja rauta; kalsium merilevästä (Lithothamnion calcareum); magnesium puhdistetusta merivedestä; luomulaatuinen artisokanlehtijauhe (Cynara scolymus); Reishi/lakkakääpäjauhe (Ganoderma lucidum). Kasviskapseli (selluloosa). *GTF = Glucose tolerance factor
Käyttöohje 3 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 3 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:

D3-vitamiini 2,5 μg 50%
E-vitamiini 5 mg a-TE** 42%
C-vitamiini 30 mg 38%
K1-vitamiini 15 μg 20%
B1-vitamiini 1 mg 91%
B2-vitamiini 2 mg 143%
Niasiini 5 mg 31%
B6-vitamiini 5 mg 357%
Foolihappo 100 μg 50%
B12-vitamiini 1,5 μg 60%
Biotiini 25 μg 50%
Pantoteenihappo 5 mg 83%
Kalsium 100 mg 13%
Rauta 2 mg 14%
Magnesium 30 mg 8%
Sinkki 7 mg 70%
Kupari 250 μg 25%
Mangaani 1 mg 50%
Seleeni 50 μg 91%
GTF-kromi 50 μg 125%
Molybdeeni 5 μg 10%
Jodi 20 μg 13%
Betakaroteeni 2,5 mg *
Bioflavonoideja 3 mg *
Koliini 2,5 mg *
Inositoli 5 mg *
Reishi-jauhe /Lakkakääpäjauhe 100 mg *
Luomuartisokkajauhe 50 mg *

*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
GTF-glukoositoleranssitekijä
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.55
Arvostelut