ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Teengirl 60 kaps.

31.1
Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Teengirl 60 kaps.
31,10 €

Saatavuus: Varastossa

Teini-ikäisille tytöille suunnattu valmiste, joka sisältää välttämättömät ravinteet tukemaan normaalia psykologista ja kognitiivista kehitystä ja hormonitoimintaa, sekä vähentämään väsymystä ja uupuneisuutta.

Valmisteeseen on lisätty Cordyceps-sientä ja luomulaatuista artisokkaa auttamaan elimistöä aikana, jolloin se kehittyy hyvin nopeasti.

Uusimmat tutkimukset ovat osoittaneet, että kasvu ja kehitys murrosiässä ovat hyvin nopeita ja siksi monien ravintoaineiden tarpeellinen saanti on tässä iässä erittäin tärkeää. Monen teini-ikäisen ruokavalio ei kuitenkaan ole tarpeeksi monipuolinen ja ravintorikas täyttääkseen näitä tarpeita. Teengirl-valmisteen sisältämät välttämättömät ravintoaineet auttavat tukemaan normaaleja psykologisia ja kognitiivisia toimintoja, hormonaalista tasapainoa, sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupuneisuutta. Valmisteeseen on lisätty Cordyceps-sientä ja luomulaatuista artisokkaa auttamaan elimistöä aikana, jolloin se kehittyy hyvin nopeasti.

Tutkimukset osoittavat, että monen teini-ikäisen ruokavaliosta jää puuttumaan tarpeelliset määrät mm. D-, C-, B1-B2-vitamiineja, magnesiumia, kalsiumia, rautaa ja sinkkiä. Kuten muissa Wild Nutrition tuotteissa, tässäkään valmisteessa ei ole apuaineita, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria tai makuaineita eikä lisäaineita, joita nuorille suunnatuissa tuotteissa usein on.

Pääasialliset hyödyt
• Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
• B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä
• Kalsium ja D-vitamiini edistävät luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.2051
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; porkkanauutteessa kasvatettu betakaroteeni; mineraalivahvistetun hiivan tuottamina K-vitamiini, B1-vitamiini (tiamiini), B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pydidoksiini) foolihappo, B12-vitamiini, biotiini, koliini, inositoli, D3-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, GTF* kromi, mangaani, seleeni, sinkki, molybdeeni, jodi; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettu E-vitamiini; kupari ja rauta Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana; kalsium merilevästä (Lithothamnion Calcareum); magnesium puhdistetusta merivedestä, Cordyceps sinensis- (kiinanloisikka) sienijauhe, luomu latva-artisokkajauhe (Cynara scolymus). *GTF=glucose tolerance factor. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 3 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö D3-vitamiini 2,5 μg 50%
E-vitamiini 5 mg a-TE** 42%
C-vitamiini 30 mg 38%
K1-vitamiini 15 μg 20%
B1-vitamiini 1 mg 91%
B2-vitamiini 2 mg 143%
Niasiini 5 mg 31%
B6-vitamiini 5 mg 357 %
Foolihappo 100 μg 50%
B12-vitamiini 1 μg 40%
Biotiini 25 μg 50%
Pantoteenihappo 3 mg 50%
Kalsium 100 mg 13%
Rauta 7 mg 50%
Magnesium 30 mg 8%
Sinkki 7 mg 70%
Kupari 250 μg 25%
Mangaani 1 mg 50%
Seleeni 30 μg 55%
GTF-kromi 75 μg 188%
Molybdeeni 5 μg 10%
Jodi 50 μg 33%
Betakaroteeni 2,5 mg *
Bioflavonoidit 3 mg *
Koliini 2,5 mg *
Inositoli 5 mg *
Luomu ashwagandha-jauhe 100 mg *
Luomuartisokanlehtijauhe 50 mg *

*VSV ei määritelty /DRI ej fastställt **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti/a-TE-alfa-tokoferyl ekvivalenter
GTF-glukoositoleranssitekijä / glukostoleransfaktor
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.51
Arvostelut