Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Woman 90 kaps.

37.6
Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient Woman 90 kaps.
37,60 €
Food-Grown® Daily Multi Nutrient Woman -ravintolisä naisen yleisen hyvinvoinnin tukemiseen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® Daily Multi Nutrient Woman: sisältää 12 vitamiinia, 10 mineraalia, punajuuri- ja pyhä basilika-jauhetta sekä betakaroteenia. B6-, B12- ja C-vitamiini, foolihappo, rauta, kupari, seleeni ja sinkki tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B2-, E- ja C-vitamiini, kupari, mangaani, seleeni ja sinkki ovat antioksidantteja, jotka auttavat soluja suojautumaan hapetusstressiltä. Kromi auttaa säilyttämään normaalin verensokeritasapainon.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 90 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatetut C-vitamiini ja bioflavonoidit; vitamiini- ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamina K-vitamiini, B1-vitamiini (tiamiini), B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini), foolihappo (luonnossa esiintyvässä folaattimuodossa), B12-vitamiini (kobalamiini), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), B3-vitamiini (niasiini), pantoteenihappo, biotiini, koliini, inositoli ja GTF***kromi; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettua E-vitamiinia, magnesium puhdistetusta merivedestä, Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamina jodi, rauta, molybdeeni, seleeni, kupari, mangaani ja sinkki; kalsium merilevästä (Lithothamnion calcareum), porkkanatiivisteessä kasvatettua betakaroteenia, luomu pyhä basilika-jauhe (Ocimum sanctum), luomu punajuurijauhe (Beta vulgaris). Kasviskapseli (selluloosa). ***GTF=glucose tolerance factor.
Käyttöohje 3 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 3 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV):

D-vitamiini 2,5 μg (50%)
E-vitamiini 5 mg a-TE** (42%)
C-vitamiini 30 mg (38%)
K-vitamiini 25 μg (33%)
B1-vitamiini 1.4 mg (127%)
B2-vitamiini 1.6 mg (114%)
Niasiini 5 mg NE (31%)
B6-vitamiini 4,2 mg (300%)
Foolihappo 60 μg (30%)
B12 vitamiini 2 μg (80%)
Biotiini 45 μg (90%)
Pantoteenihappo 5 mg (83%)
Kalsium 200 mg (25%)
Magnesium 75 mg (20%)
Rauta 5 mg (36%)
Sinkki 5 mg (50%)
Kupari 500 μg (50%)
Mangaani 1 mg (50%)
Seleeni 100 μg (182%)
Kromi 50 μg (125%)
Molybdeeni 45 μg (90%)
Jodi 40 μg (27%)
Koliini 2.5 mg *
Inositoli 10 mg *
Betakaroteeni 1.5 mg *
Bioflavonoidit 3 mg *
Punajuurijauhe 50 mg *
Pyhä basilika 200 mg *

*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 42
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa