Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® Fertility Man 90 kaps.

38.7
Wild Nutrition Food-Grown® Fertility Man 90 kaps.
38,70 €
Food-Grown® Fertility Man -ravintolisä miehen hedelmällisyyteen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® Fertility Man on ainutlaatuinen yhdistelmä Food-Grown® vitamiineja ja mineraaleja, aminohappoja ja rohdoksia. Ravintolisä sisältää mm. seleeniä, joka edistää normaalia siemennesteen muodostumista. Sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä, lisääntymistä ja auttaa säilyttämään veren normaalit testosteronitasot sekä on osa solunjakautumisprosessia. E-vitamiini auttaa suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan.


Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 90 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini; mineraalivahvistetun hiivan tuottamana K-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, B6-vitamiini, foolihappo (luonnossa esiintyvänä folaatti-muotona), B12-vitamin, D3-vitamiini, GTF* kromi, seleeni, niasiini, molybdeeni, biotiini, koliini, inositoli, boori, rauta, mangaani, pantoteenihappo ja koentsyymi Q10; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettu E-vitamiini; sinkki ja kupari Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana; kalsium merilevästä (Lithothamnion calcareum); magnesium puhdistetusta merivedestä; porkkanauutteessa kasvatettu betakaroteeni; lykopeeni Blakeslea trispora-sienilajista, sienijauhe (Cordyceps sinensis), männyn kuoriuute (Pinus sylvetris). Kasviskapseli (selluloosa). *GTF = Glucose tolerance factor
Käyttöohje 3 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 3 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:

D3-vitamiini 5 μg 100%
K-vitamiini 20 μg 27%
E-vitamiini 5 mg a-TE** 42%
C-vitamiini 30 mg 38%
B1-vitamiini 1,5 mg 136%
B2-vitamiini 1,5 mg 107%
Niasiini 4 mg NE*** 25%
B6-vitamiini 2 mg 143%
Foolihappo 200 μg 100%
B12-vitamiini 2 μg 80%
Biotiini 50 μg 100%
Pantoteenihappo 5 mg 83%
Magnesium 75 mg 20%
Kalsium 200 mg 25%
Rauta 5 mg 36%
Sinkki 4 mg 40%
Kupari 500 μg 50%
Mangaani 1 mg 50%
Seleeni 50 μg 91%
Kromi 30 μg 75%
Molybdeeni 45 μg 90%
Boori 0,5 mg *
Koliini 5 mg *
Inositoli 5 mg *
Betakaroteeni 1 mg *
Männynkuoriuute 30 mg *
Kiinanloisikka 100 mg *
Koentsyymi Q10 0,2 mg *
Lykopeeni 1,5 mg *

*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
***NE=niasiiniekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.43
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa