ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Folic Acid - Foolihappolisä 30 kaps.

14.85
Wild Nutrition Food-Grown® Folic Acid - Foolihappolisä 30 kaps.
14,85 €

Saatavuus: Varastossa

Wild Nutrition Food-Grown® Folic Acid sisältää 400µg foolihappoa luonnollisessa folaattimuodossa. Sitä tarvitaan hedelmöittymistä edeltävällä ajalla sekä raskauden aikana, sillä se osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Folaattia tarvitaan myös immuunijärjestelmän normaalin toiminnan ja veren normaalin muodostumisen edistämiseksi, normaalin homokysteiinin aineenvaihdunnan edistämiseksi sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseksi.

Foolihapon metyloidut muodot ovat bioaktiivisempia MTHFR-geenivariaatioissa.

Folaatti on tärkeää myös normaalin homokysteiinin aineenvaihdunnan sekä normaalien psykologisten toimintojen edistämiseksi. Lisäksi folaatilla on merkitystä ikääntymiseen, sydänterveyteen sekä hedelmällisyyteen.

Pääasialliset hyödyt
• Luonnollisesti metyloitunut folaatti
• Hedelmöittymistä edeltävälle sekä raskausajalle
• Normaali homokysteiinin aineenvaihdunta

Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1374
Pakkauskoko 30 kaps.
Sisältää Vitamiinivahvistetusta hiivasta foolihappo (luonnollisessa folaattimuodossa). Kasviskapseli (selluloosa). Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.
Käyttöohje 1 kapseli päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV):

Foolihappo 400μg 200%

Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.5
Arvostelut