Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!                          ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Wild Nutrition Food-Grown® Gtf Chromium & Antioxidants 60 kaps.

24.6
Wild Nutrition Food-Grown® Gtf Chromium & Antioxidants 60 kaps.
24,60 €
Kromia ja antioksidantteja sisältävä ravintolisä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® GTF Chromium & Antioxidants ravintolisä sisältää: kromia, joka edistää normaaleja verensokeriarvoja, normaalia rasva-, hiilihydraatti- ja proteiiniaineenvaihduntaa sekä antioksidantteja kuten C-vitamiinia, E-vitamiinia, sinkkiä ja seleeniä, jotka suojaavat soluja hapetusstressiltä. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; mineraalivahvistetun hiivan muodostamana sinkki, GTF* kromi ja seleeni; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettua E-vitamiinia. Kasviskapseli (selluloosa). *GTF=glucose tolerance factor
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
C-vitamiini 60 mg 75%
E-vitamiini 20 mg a–TE** 167%
Sinkki 5 mg 50%
Seleeni 50 μg 91%
Kromi 120 μg 300%
Bioflavonoidit 6 mg *

*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.41
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa