ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Gtf Chromium & Antioxidants - Kromilisä 60 kaps.

Wild Nutrition Food-Grown® Gtf Chromium & Antioxidants - Kromilisä 60 kaps.
24,60 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Koko perheelle kehitetty ainutlaatuinen yhdistelmä Food–Grown® GTF-kromia, ravinteita ja yrttejä, liialliseen makeanhimoon ja veren glukoositasojen pysymiseen normaalina.

Valmiste tukee myös tervettä painonhallintaa, edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa silloin, kun pyritään tukemaan normaalia ruokahalua sekä kasvattamaan kuntoa.

Wild Nutrition Food–Grown® GTF Chromium –valmisteessa käytetään erittäin bioaktiivista muotoa kromista, edistämään veren glukoositasojen pysymistä normaalina. Kromin on osoitettu osallistuvan myös energia-aineenvaihduntaan sekä tukevan painonhallintaa.

Tutkimukset osoittavat, että GTF-kromi paransi veren sokeriarvoja 6 kuukauden käytön jälkeen 57%.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Pääasialliset hyödyt

• Sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa

• Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina

• E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltäWild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1541
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; mineraalivahvistetun hiivan muodostamana sinkki, GTF* kromi ja seleeni; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettua E-vitamiinia. Kasviskapseli (selluloosa). *GTF=glucose tolerance factor
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
C-vitamiini 60 mg 72%
E-vitamiini 20 mg a–TE** 166%
Sinkki 5 mg 50%
Seleeni 50 μg 90%
GTF-kromi 120 μg 300%


*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta/ Av dagligt referensintag **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
GTF-glukoositoleranssitekijä / glukostoleransfaktor
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.41
Arvostelut