Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® Gtf Chromium & Antioxidants 60 kaps.

24.6
Wild Nutrition Food-Grown® Gtf Chromium & Antioxidants 60 kaps.
24,60 €
Kromia ja antioksidantteja sisältävä ravintolisä.

KESTO 4-2018
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® GTF Chromium & Antioxidants ravintolisä sisältää: kromia, joka edistää normaaleja verensokeriarvoja, normaalia rasva-, hiilihydraatti- ja proteiiniaineenvaihduntaa sekä antioksidantteja kuten C-vitamiinia, E-vitamiinia, sinkkiä ja seleeniä, jotka suojaavat soluja hapetusstressiltä. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; mineraalivahvistetun hiivan muodostamana sinkki, GTF* kromi ja seleeni; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettua E-vitamiinia. Kasviskapseli (selluloosa). *GTF=glucose tolerance factor
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
C-vitamiini 60 mg 75%
E-vitamiini 20 mg a–TE** 167%
Sinkki 5 mg 50%
Seleeni 50 μg 91%
Kromi 120 μg 300%
Bioflavonoidit 6 mg *

*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0,41 €
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa