Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® Gtf Chromium & Antioxidants 60 kaps.

24.6
Wild Nutrition Food-Grown® Gtf Chromium & Antioxidants 60 kaps.
24,60 €
Kromia ja antioksidantteja sisältävä ravintolisä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® GTF Chromium & Antioxidants ravintolisä sisältää: kromia, joka edistää normaaleja verensokeriarvoja, normaalia rasva-, hiilihydraatti- ja proteiiniaineenvaihduntaa sekä antioksidantteja kuten C-vitamiinia, E-vitamiinia, sinkkiä ja seleeniä, jotka suojaavat soluja hapetusstressiltä. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; mineraalivahvistetun hiivan muodostamana sinkki, GTF* kromi ja seleeni; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettua E-vitamiinia. Kasviskapseli (selluloosa). *GTF=glucose tolerance factor
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
C-vitamiini 60 mg 75%
E-vitamiini 20 mg a–TE** 167%
Sinkki 5 mg 50%
Seleeni 50 μg 91%
Kromi 120 μg 300%
Bioflavonoidit 6 mg *

*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.41
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa