ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Magnesium 60 kaps.

23.5
Wild Nutrition Food-Grown® Magnesium 60 kaps.
23,50 €

Saatavuus: Varastossa

Food-Grown® Magnesium sopii koko perheen käyttöön ja se sisältää 80mg (kahdessa kapselissa) magnesiumia, joka auttavat tukemaan energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa.


Magnesiumia käytetään yleisesti ”rauhoittavana ja rentouttavana” mineraalina illalla ennen nukkumaanmenoa. Luut ja hampaat tarvitsevat myös tuekseen magnesiumia. Kiireellisille henkilöille tueksi haasteellisina aikoina.


Tässä Food-Grown® valmisteessa Magnesium on erittäin hyvin imeytyvässä muodossa. Magnesium osallistuu ihmiskehossa ja aivoissa yli 300 biokemialliseen prosessiin, joista useat edistävät esimerkiksi hermoston normaalia toimintaa, energia-aineenvaihduntaa ja psykologisia toimintoja. Siksi magnesiumia käytetään luonnollisena rauhoittavana aineena.


On arvioitu, että lähes 70% länsimaisista naisista kärsivät tämän avainasemassa olevan mineraalin puutteesta. Magnesium on tärkeä kofaktori monen muun ravintoaineen, kuten kalsiumin, imeytymisessä ja siksi se edistää luuston pysymistä normaalina.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Pääasialliset hyödyt
• Edistää normaaleja psykologisia toimintoja

• Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa

• Auttaa vähentämään väsymystä

• Edistää hermoston normaalia toimintaa


Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1553
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Magnesium Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottama. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
Magnesium 80mg 21%

*VSV ei määritelty
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.39
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 1 item(s)

Magnesium joka toimii
Magnesium jonka vaikutuksen huomaa. Selvästi auttanut saamaan paremmin unta ja nukkumaan levollisemmin.
Montako Tähteä?
Arvostellut Laura / (Lähetetty 7.10.2018)