ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Premenstrual Complex 60 kaps.

27.85
Wild Nutrition Food-Grown® Premenstrual Complex 60 kaps.
27,85 €

Saatavuus: Varastossa

Food-Grown® Premenstrual Complex -ravintolisä PMS-oireisiin.

Erityisesti naisille asiantuntijuudella kehitetty valmiste on suunniteltu tukemaan naisen hormonaalista toimintaa ja erityisesti kuukautisia edeltäviä päiviä. Wild Nutritionin omasta suusta: "Olemme valinneet yhdistelmään yrttejä joita on perinteisesti käytetty tukemaan naisen luonnollista hormonaalista sykliä ja yhdistäneet ne Food-Grown® ravintoaineisiin jotka tukevat naisen hormonaalista tasapainoa."

• B6-vitamiinia hormonitoiminnan, energiantuotannon ja mielialan tueksi
• Kromi normaaliin verensokeritason ylläpitoon
• Pitkän käyttöhistorian omaava Dong Quai naisterveyden tukemiseen

Food-Grown® Premenstrual Complex -ravintolisän sisältämä B6-vitamiini vähentää väsymystä ja uupumusta ja tukee hormonitoiminnan säätelyä. Kromi tukee normaalin verensokeritason ylläpitoa. Sinkki edesauttaa immuunijärjestelmän ja kognitiivisen järjestelmän normaalia toimintaa. Magnesium tukee normaaleja psykologisia toimintoja

Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita.

Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1879
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Vitamiini- ja mineraalivahvistetusta hiivasta GTF-kromi ja B6-vitamiini, Lactobacillus bulgaricuksesta magnesium ja sinkki, don quai-, luomu ashwagandha- ja luomumaarianohdakejauhe. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV*):

B6-vitamiini 10 mg 714%
Magnesium 30 mg 8%
Sinkki 10 mg 100%
GTF-kromi 100 μg 250%
Dong Quai-jauhe 240 mg **
Luomu maarianohdakejauhe 200 mg **
Luomu ashwagandha-jauhe 300 mg **

**VSV ei määritelty
GTF=glukoositoleranssitekijä
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.46
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 2 item(s)

Paras tuote PMS-oireisiin
Olen kärsinyt monta vuotta pahoista PMS-oireista. Mieliala vaihtelee jatkuvasti ja välillä itkuakin oli vaikea lopettaa enkä edes tiennyt syytä, että mikä itketti. Hormonaalinen ehkäisy vain pahensi entisestään näitä oireita. Näin aikaisemman arvostelun ja oli pakko ostaa tämä tuote kokeiluun, joka oli todellakin hintansa arvoinen! Voin suositella tätä käsi sydämellä, että tämä luontaistuote helpottaa PMS-oireita merkittävästi!
Montako Tähteä?
Arvostellut P / (Lähetetty 11.7.2020)
Huippu tuote!
Olen pidemmän aikaa kärsinyt melko voimakkaista PMS oireista. Ärtymystä, kiukkuuntumista ja yleisestä ahdistuksesta useamman päivän ajan ennen vuotoa. Kuukautisten ensimmäiset päivät olleet myös fyysisesti haastavia voimakkaiden alavatsakipujen takia. Testasin tätä premenstrual tuotetta nyt ensimmäistä kertaa ja en edes huomannut koko kuukautisia! Kivut jäi kokonaan pois, tunsin vain pienen paineen alavatsassa ensimmäisinä vuotopäivinä. PMS oireet olivat myös huomattavasti helpommat. WAU! Olen aiemmin käyttänyt näihin samoihin oireisiin shtavaria, mutta taidampa jatkaa tällä tuotteella jatkossakin :D Suosittelen!
Montako Tähteä?
Arvostellut Anneli / (Lähetetty 2.11.2018)