Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® Selenium Plus 30 kaps.

17
Wild Nutrition Food-Grown® Selenium Plus 30 kaps.
17,00 €
Food-Grown® Selenium Plus tukee mm. hiusten ja kynsien kasvua ja auttaa suojaamaan soluja hapetusstressiltä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Food-Grown® Selenium Plus sisältää seleeniä ja E-vitamiinia. Seleeni tukee hiusten ja kynsien kasvua, sekä tukee kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Seleeni ja E-vitamiini auttavat suojaamaan soluja hapetusstressiltä.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 30 kaps.
Sisältää Seleeni mineraalivahvistetun hiivan tuottamana; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettua E-vitamiinia. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 1 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
Seleeni 100 μg 182%
E-vitamiini 3 mg a-TE** 25%

*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.57
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa