ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Selenium Plus 30 kaps.

17
Wild Nutrition Food-Grown® Selenium Plus 30 kaps.
17,00 €

Saatavuus: Varastossa

Wild Nutrition Food-Grown® Selenium Plus on asiantuntijuudella kehitetty seleenilisä. Tämä tärkeä mineraali optimoi glutationiperoksidasi-entsyymin tasoja tukemaan immuunijärjestelmää.

Seleeniä tarvitaan myös kilpirauhashormonien muuntumiseen ja se on elintärkeä miesten normaalissa sperman tuotannossa.

Tuotteeseen on lisätty E-vitamiinia ehkäisemään liiallista hapetustressiä, joka voi vaurioittaa DNAta, aiheuttaa ennen aikaista vanhenemista sekä vaikeuttaa solujen kykyä vastaanottaa insuliiniinia.

Food-Grown® E-vitamiini sisältää luonnollisesti esiintyvää d-alfa-tokoferolia sekä luonnollista yhdistelmää ruoassa esiintyvistä tokoferoleista ja tokotrienoleista. Tutkimus osoittaa sen vaikuttavan kehossa yli yhdeksän kertaa paremmin kuin E-vitamiinin synteettiset muodot.

Food-Grown® Seleniumin on todettu imeytyvän ja vaikuttavan kehossa 22% paremmin kuin monet muut seleenin muodot. Tutkimus osoittaa nauttimamme ravinnon heikentyvän ravintoarvoltaan maaperän köyhtyessä.

Pääasialliset hyödyt

• Terveelle kilpirauhasen toiminnalle

• Terveelle sperman tuotannolle

• E-vitamiini suojaa hapetusstressiltä

• Terveille hiuksille ja kynsille

Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1395
Pakkauskoko 30 kaps.
Sisältää Seleeni mineraalivahvistetun hiivan tuottamana; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettua E-vitamiinia. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 1 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
Seleeni 200 μg 364%
E-vitamiini 3 mg a-TE** 25%

*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.57
Arvostelut