ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Vitamin B6 - B6 vitamiinilisä - 60 kaps.

18.1
Wild Nutrition Food-Grown® Vitamin B6 - B6 vitamiinilisä - 60 kaps.
18,10 €

Saatavuus: Varastossa

Sisältää 20mg Food-Grown® B6-vitamiinia, joka tukee normaalia psykologista toimintaa, homokysteiiniaineenvaihduntaa, hermoston toimintaa sekä hormonitoiminnan tasapainoa. Sisältää Food-Grown® B6-vitamiinia luonnollisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa.

Wild Nutrition Food-Grown® B6-vitamiini tarjoaa hyvin imeytyvän B6-vitamiinin tukemaan energian tunnetta, mielialaa ja punasolujen tuotantoa, torjumaan uupumusta, säätelemään hormoneja ja tervettä homokysteiinin tasoa sekä tukemaan hermostoa.

Pääasialliset hyödyt:

• Psyykkinen hyvinvointi

• Energia ja väsymyksen torjunta

• Hormonaalinen tuki

• Terve homokysteiiniaineenvaihdunta
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1519
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää B6-vitamiini vitamiinivahvistetusta hiivasta. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV):

B6-vitamiini 20mg 1429%

Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.3
Arvostelut