Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® Wild Traveller 32 kaps.

34.35
Wild Nutrition Food-Grown® Wild Traveller 32 kaps.
34,35 €
Suunniteltu avuksi matkustuksen aiheuttamiin rasituksiin kuten väsymykseen ja epäsäännöllisen unirytmiin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition FOOD-GROWN® Wild Traveller on koko perheelle soveltuva kasvipohjaisia ravintoaineita sisältävä ravintolisä, joka on suunniteltu avuksi matkustuksen aiheuttamiin rasituksiin, kuten väsymykseen ja epäsäännöllisen unirytmiin. Ravintolisä sisältää mm. vastustuskykyä tukevaa C-vitamiinia ja sinkkiä. Magnesium puolestaan tarjoaa apua väsymykseen ja tukee hermoston toimintaa.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 32 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini; sinkki ja magnesium Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana; petäjänkuoriuute (Pinus Sylvestris); pelkistynyt nikotiiniamidiadeniinidinukleotidi (NADH); inkiväärijuuriuute (Zingiber officinale); Cordyceps sinensis -jauhe. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje Lyhyillä lennoilla 2 kapselia ennen lähtöä ja 2 kapselia saavuttuasi. Pidemmillä matkoilla 2 kapselia päivää ennen matkaa, 2 kapselia matkapäivänä, ja 4 kapselia saavuttuasi. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Säilytetään kuivassa huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 4 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
C-vitamiini 120 mg 150%
Magnesium 100 mg 27%
Sinkki 10 mg 100%
NADH 20 mg *
Petäjänkuoriuute 200 mg *
Inkiväärijuuriuute 300 mg *
Cordyceps sinensis -jauhe 500 mg *
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 1,07 €
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa