Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Food-Grown® Wild Traveller 32 kaps.

34.35
Wild Nutrition Food-Grown® Wild Traveller 32 kaps.
34,35 €
Suunniteltu avuksi matkustuksen aiheuttamiin rasituksiin kuten väsymykseen ja epäsäännöllisen unirytmiin.

KESTO 4-2018
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition FOOD-GROWN® Wild Traveller on koko perheelle soveltuva kasvipohjaisia ravintoaineita sisältävä ravintolisä, joka on suunniteltu avuksi matkustuksen aiheuttamiin rasituksiin, kuten väsymykseen ja epäsäännöllisen unirytmiin. Ravintolisä sisältää mm. vastustuskykyä tukevaa C-vitamiinia ja sinkkiä. Magnesium puolestaan tarjoaa apua väsymykseen ja tukee hermoston toimintaa.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 32 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini; sinkki ja magnesium Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana; petäjänkuoriuute (Pinus Sylvestris); pelkistynyt nikotiiniamidiadeniinidinukleotidi (NADH); inkiväärijuuriuute (Zingiber officinale); Cordyceps sinensis -jauhe. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje Lyhyillä lennoilla 2 kapselia ennen lähtöä ja 2 kapselia saavuttuasi. Pidemmillä matkoilla 2 kapselia päivää ennen matkaa, 2 kapselia matkapäivänä, ja 4 kapselia saavuttuasi. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Säilytetään kuivassa huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 4 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
C-vitamiini 120 mg 150%
Magnesium 100 mg 27%
Sinkki 10 mg 100%
NADH 20 mg *
Petäjänkuoriuute 200 mg *
Inkiväärijuuriuute 300 mg *
Cordyceps sinensis -jauhe 500 mg *
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 107
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa