ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Wild Traveller 32 kaps.

34.35
Wild Nutrition Food-Grown® Wild Traveller 32 kaps.
34,35 €

Saatavuus: Varastossa

Food-Grown® Wild Traveller on ainutlaatuinen yhdistelmä ravintoaineita ja yrttiuutteita jotka tukevat hyvinvointiasi matkustaessa.

Kehon altistus hapetusstressille voi olla matkustaessa korkealla, erityisesti jos siihen liittyy aikaeroja. Tämä tieto yhdistettynä omiin kokemuksiin pitkän matkan lennoista, johti meitä tutkimaan asiaa ja kehittämään tuotteen joka tukee matkustuksen fyysisiä ja psyykkisiä vaikutuksia.

Ainutlaatuinen tuotemuoto sisältää: C-vitamiinia ja sinkkiä jotka vaikuttavat immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan sekä suojaavat hapetusstressiltä ja magnesiumia joka auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta, normaalia hermoston ja psyykeen toimintaa. Tuote sisältää myös synergisesti toimivan yhdistelmän NAHD, rannikkomännynkuoriuutetta, cordyceps- sientä, sekä inkiväärinjuuriuutetta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition FOOD-GROWN® Wild Traveller on koko perheelle soveltuva kasvipohjaisia ravintoaineita sisältävä ravintolisä, joka on suunniteltu avuksi matkustuksen aiheuttamiin rasituksiin, kuten väsymykseen ja epäsäännöllisen unirytmiin. Ravintolisä sisältää mm. vastustuskykyä tukevaa C-vitamiinia ja sinkkiä. Magnesium puolestaan tarjoaa apua väsymykseen ja tukee hermoston toimintaa.Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1477
Pakkauskoko 32 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini; sinkki ja magnesium Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana; petäjänkuoriuute (Pinus Sylvestris); pelkistynyt nikotiiniamidiadeniinidinukleotidi (NADH); inkiväärijuuriuute (Zingiber officinale); Cordyceps sinensis -jauhe. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje Lyhyillä lennoilla 2 kapselia ennen lähtöä ja 2 kapselia saavuttuasi. Pidemmillä matkoilla 2 kapselia päivää ennen matkaa, 2 kapselia matkapäivänä, ja 4 kapselia saavuttuasi. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Säilytetään kuivassa huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 4 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
C-vitamiini 120 mg 150%
Magnesium 30 mg 8%
Sinkki 10 mg 100%
NADH 20 mg *
Männynkuoriuute 200mg *
Inkiväärinjuuriuute 300 mg *
Cordyceps sinensis -jauhe 500 mg *
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 1.07
Arvostelut