ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Zinc Plus - Sinkkikapselit 30 kaps.

12.7
Wild Nutrition Food-Grown® Zinc Plus - Sinkkikapselit 30 kaps.
12,70 €

Saatavuus: Varastossa

Koko perheen Food-Grown® Zinc Plus on ainutlaatuinen yhdistelmä Food-Grown® sinkkiä yhdessä imeytymistä tukevien synergististen aineiden kuten B-vitamiinien kanssa.

Sinkki on oleellinen normaaleille kognitiivisille toiminnoille, normaalille hedelmällisyydelle ja lisääntymiselle, normaalin luuston ylläpidolle sekä mm. iholle, silmille ja immuniteetille.

Wild Nutrition Food-Grown® Zinc Plus sisältää:
Sinkkiä joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaaleja kognitiivisia toimintoja, solujen suojaamista hapetusstressiltä, fertiliteettiä ja lisääntymiskykyä.
Tiamiinia, joka edistää hermoston normaalia toimintaa
Riboflaviinia joka edistää väsymyksen ja uupumuksen tunnetta.
B6-vitamiinia joka edistää hormonitoiminnan säätelyä.

Pääasialliset hyödyt
• Yhdistettynä B6-vitamiiniiin, hormonaaliseen säätelyyn

• Immuniteetin suojaksi

• Hedelmällisyyteen ja lisääntymiseen
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.137
Pakkauskoko 30 kaps.
Sisältää B1-vitamiini (tiamiini) mineraalivahvistetun hiivan tuottamana; B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini) ja sinkki Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 1 kapseli päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
B1-vitamiini 0,5mg 45%
B2-vitamiini 0,7mg 50%
B6-vitamiini 0,7mg 50%
Sinkki 15 mg 150%

*VSV ei määritelty
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.42
Arvostelut