ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Immune Support 60 kaps.

32.2
Wild Nutrition Food-Grown® Immune Support 60 kaps.
32,20 €

Saatavuus: Varastossa

Ainutlaatuinen yhdistelmä Food-Grown® -vitamiineja, mineraaleja, terapeuttisia sieniä ja seljanmarjaa. Sopii koko perheen vastustuskyvyn vahvistamiseen kiireisinä ja haasteellisina aikoina.

Heille, jotka kamppailevat heikentyneen immuunijärjestelmän kanssa tai haluavat vahvistaa talviajan terveyttään.

Ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste Food-Grown® Immune Support on vaikuttava sekoitus terapeuttisia sieniä, n-asetyylikysteiinia, seljanmarjaa sekä Food-Grown® vitamiineja ja mineraaleja tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luontaista vastustusta inflammaation ja infektion ehkäisemiseksi.

Tuote sisältää immunipuolustusta tukevia beetaglukaaneja, poylsakkarideja ja antioksidanttientsyymejä, kuten superoksidismutaasia ja glutationiperoksidaasia luonnollisena osasena sienten kemiallista rakennetta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita.

Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1856
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; mineraalivahvistetusta hiivasta valmistetut D3-vitamiini, kupari ja seleeni; Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamina niasiini, sinkki ja GTF* kromi; porkkanatiivisteessä kasvatettu betakaroteeni; seljanmarjauute (Sambucus nigra); koppelokääpäjauhe (Grifola frondosa); osterivinokasjauhe (Pleurotus ostreatus). Kasviskapseli (selluloosa). *GTF=glucose tolerance factor
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:

D3-vitamiini 5 μg 100%
C-vitamiini 40 mg 50%
Niasiini 15 mg NE** 94%
Sinkki 10 mg 100%
Kupari 200 μg 20%
Seleeni 55 μg 100%
Kromi 25 μg 63%
Betakaroteeni 2 mg *
Maitake-jauhe 200mg
Osterivinokas 200 mg *
NAC 150mg
Seljanmarjauute 150 mg *
Bioflavonoideja 4 mg *
*VSV ei määritelty **NE=niasiiniekvivalentti
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.54
Arvostelut