ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Vitamin C & Bioflavonoids - C-vitamiini ja bioflavonoidit - 60 kaps.

25.65
Wild Nutrition Food-Grown® Vitamin C & Bioflavonoids - C-vitamiini ja bioflavonoidit - 60 kaps.
25,65 €

Saatavuus: Varastossa

Koko perheen käyttöön soveltuva, ainutlaatuinen yhdistelmä Food-Grown® C-vitamiinia ja bioflavonoideja. Koska C-vitamiini on Food-Grown®-muodossa, sillä on maksimaalinen imeytyminen ja hyväksikäytettävyys solutasolla, ilman tarvetta mega-annoksille.


Tuote tukee immuuni- ja hermostojärjestelmän normaalia toimintaa, kollageenin ja ruston normaalia muodostumista sekä auttaa ylläpitämään terveitä hampaita ja ikeniä.

Wild Nutrition Food-Grown® Vitamin C & Bioflavonoids valmistetaan sitrushedelmän lihassa, tarjoten kaikki tarvittavat kofaktorit vitamiinin täyteen vaikutukseen kehossa.

Tutkimukset osoittavat Food-Grown® Vitamin C & Bioflavonoids valmisteen olevan jopa 1210% paremmin imeytyvää ja pitkävaikutteisempaa kuin toiset yleisesti käytetyt askorbiinihapon muodot.

Pääasialliset hyödyt:
• Terve iho ja kollageenin tuotanto 
• Toimiva immuniteetti 
• Energiantuotanto

Kuvaus

Yksityiskohdat

Bioflavonoidit ja C-vitamiini tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, suojaavat kehon soluja hapetusstressiltä, tukevat kollageenituotantoa, joka vaikuttaa ihon hyvinvointiin, sekä auttavat lievittämään väsymystä ja uupumusta.

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1624
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:

C-vitamiini 350 mg 440%
Bioflavonoideja 160 mg *
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.43
Arvostelut