ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Hyaluronihappo - Hyaluronic Acid 30 kapselia

49.9
Wild Nutrition Hyaluronihappo - Hyaluronic Acid 30 kapselia
49,90 €

Saatavuus: Varastossa

Palkittu, erityisen alhaisen molekyylipainon omaava hyaluronihappo, jonka on kliinisesti todettu imeytyvän ruuansulatuksesta ihon pinnalle

Edullinen ja laadukas hyaluronihappo sisäisesti nautittavaksi.Hyaluronihappoa on luonnollisesti ihossa, rustokudoksissa, nivelnesteessä ja silmän lasiaisessa. Hyaluronihappo toimii pehmusteena ja kimmoisuutta ylläpitävänä aineena sekä voiteluaineena nivelissä ja muissa kudoksissa. Kehon oman hyaluronihapon pitoisuus laskee iän myötä, etenkin saavuttua 50 vuoden ikään. Hyaluronihapolla on kuitenkin merkitystä myös nuorelle ja herkälle iholle.

Tällöin voidaan hyötyä lisäravinteena nautitusta hyaluronihaposta. Sitä voivat kuitenkin käyttää kaikenikäiset naiset sekä miehet. Ihanteellinen ryppyihin taipuvalle iholle, herkälle iholle, akneiholle ja iholle, joka altistuu vaurioille "modernissa elämässä". Fermentointiprosessin avulla tuotettu hyaluronihappo sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Hyaluronihappo toimii ihonhoidossa siis myös syötynä erittäin tehokkaasti.

Sekä in vivo että in vitro –tutkimukset ovat vahvistaneet alhaisen molekyylipainon omaavan hyaluronihapon kemiallisesti vakaaksi, jopa joutuessaan kosketuksiin ruoansulatusnesteiden kanssa. Erityisen alhaisen molekyylipainon omaava hyaluronihappo imeytyy hyvin niveliin ja ihon kudoksiin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.137
Pakkauskoko 30 kaps
Sisältää Hyaluronihappo ja hiivaproteiini. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje 1 kapseli päivässä, joko ruoan kanssa tai ilman.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö 1 KAPS SISÄLTÄÄ:

Hyaluronihappo/Hyaluronsyra 150 mg
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 1.66
Arvostelut