ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Methyl Connect 60 kaps.

25.75
Wild Nutrition Food-Grown® Methyl Connect 60 kaps.
25,75 €

Saatavuus: Varastossa

Wild Nutritionin Methyl connect -ravintolisä sisältää runsaan määrän Food-Grown®-menetelmällä tuotettuja erilaisia vitamiineja, aminohappoja, kivennäisaineita ja luomu punajuurijauhetta.

Methyl Connect tukee metylaatiota, elimistön yhtä keskeisimmistä aineenvaihduntareaktioista, joka tapahtuu elimistön soluissa noin miljardi kertaa sekunnissa. Tämä reaktio liittyy erilaisten tärkeiden aineiden muodostumiseen, muokaamiseen, sekä haitallisten aineiden poistamiseen elimistöstä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, ovat ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä raakaruokamassassa, jossa ne kasvavat ja sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Ravintoaineita ei näin tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.187
Pakkauskoko 60 kapselia
Sisältää Ravinnevahvistetusta hiivasta metioniini, glysiini, rauta, foolihappo, koliini, B6- ja B12-vitamiinit, inositoli ja riboflaviini, ravinnevahvistetusta Lactobacillus bulgaricuksesta magnesium, sinkki ja pantoteenihappo ja luomupunajuurijauhe. Kaviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäainieta. Lopputuote ei sisällä elävää hiiva.
Käyttöohje Annostus: 2 kapselia päivässä. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Jos sinetti kannessa on rikki tai puuttuu, tuotetta ei tule käyttää. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS 2 KAPSELIA SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA (VSV)):

B2-vitamiini/B2-vitamin 1.5mg 107%
B6-vitamiini/B6-vitamin 5mg 357%
Foolihappo/Folsyra 400μg 200%
B12-vitamiini/B12-vitamin 100μg 4000%
Pantoteenihappo/Pantotensyra 3mg 50%
Magnesium 30mg 8%
Rauta/Järn 5mg 36%
Sinkki/Zink 7mg 70%
Glysiini/Glycin 10mg **
Koliini/Kolin 10mg **
Inositoli/Inositol 5mg **
Metioniini/Metionin 50mg **
Luomupunajuurijauhe/Eko rödbetspulver 50mg **

**VSV ei määritelty

Energiaa, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja
mitättömiä määriä./Obetydliga mängder energi, fett, protein.

Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.43
Arvostelut